Dziewczynki oto moje bliźniaki - Lena 1380g i Mati -2655g- 36t6d
Oczywiscie Lenki zdjecia ze szpitala
LenkaZobacz załącznik 509875Mati
Oczywiscie Lenki zdjecia ze szpitala

LenkaZobacz załącznik 509875MatiObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

LenkaZobacz załącznik 509875Mati

a mi kazana się przebrać w piżamie i czekać koło windy,którą poruszał się personel całego szpitala!!!Tak czekałam prawie do 8 wzięła mnie na przesłuchanie tym razem sympatyczna położna, zrobiła wywiad gdzie ja nadal się upierałam,że nie chcętu eżeć, ale stwierdziła,że i tak musi mnie ordynator obejrzeć....gin się mnie pyta jak się czuję, no że
zaczęłam sprawdzać czas a one coraz częściej poleciałam do położnych,że CHYBA mnie skurcze łapią, te szybko panika KTG dla bliźniąt i równiutko o 10 mi podłączyły i kazały leżeć godzinę- wytrzymałam 40-45minut kiedy to KTG zaczęło wyć ze skurcze 100% co 2 minuty!!!!!Szybko badanie gine- rozwarcie już na 5
i nawet ordynator znalazł chwilkę na zbadanie mnie- potwierdziła,że mała miednicowo i cesarka w międzyczasie jedna położna szybko po moje rzeczy i komórę - dzwonię o 11 do emka przyjeżdżaj bo ja rodzę!!!!A ten,że co ja za głupoty opowiadam przecież dopiero co do domu chciałam iść
, no ale jakoś się zebrał i przyjechał. na sali przygotowawczej czekałam ponad pół godziny, równo o 12 zaczęli CC a o 12.23 nasza księżniczka była już z nami, minutę po niej nasz szkrab:-) potem zszywanie, 2 h na poporodowej i potem sala po CC na pierwszą dobę, koło 17 przywieźli mi małą:-), Kacperka widziałam dopiero następnego dnia:-( i nie pytajcie jak ryczałam na widok tych wszystkich kabli, rurek....ale kolejnego dnia już był bez respiratora- urodził się z niewydolnością oddechową i złapał zapalenie płuc. Tylko zastanawia mnie ta niewydolność skoro jak go wyjmowali to się darł i to porządnie w porównaniu do Amelki...no ale już jesteśmy wszyscy w domku razem- co nas bardzo cieszy!!!