Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej
Ja jestem rocznik 86 także fajnie, że są tu moje rówieśniczki:-) Mój lekarz, gdy pytałam o prenatalne powiedział mi, że te badania przy wieloraczkach są niemiarodajne i najważniejsze żeby badać przez USG czy wszystko ok. Ogólnie odradził mi prenatalne bo koszt duży i tylko z USG coś można wynieść, ale on robi takie samo USG. Oczywiście decyzja należała do mnie. Nie zdecydowałam się bo musiałabym jechać 120km na takie badania, sporo na nie wydać, niepotrzebnie się stresować, a jakby wyszło, że coś nie tak to i tak nie usunęłabym ciąży.
Co do przewijaka to ja nie kupuję. Zbędny wydatek.. rozkładacie pieluszkę na kanapie i przewijacie, dla mnie nawet wygodniejsze. Ogólnie staram się ograniczać koszty w końcu tyle i tak jest do kupienia. Poza wyprawką dla maluchów i dla mnie z wózkiem i łóżeczkami musimy inwestować w powiększenie przestrzeni do przechowywania rzeczy, szafy, szafki no i wymiana naszego ukochanego wielkiego, ręcznie przez nas zrobionego łoża na możliwie jak najwygodniejszą kanapę ;-)
Hakima śliczności rosną jak na drożdżach
A ja mam zagwostkę, bo rzadko czuję mniejszego synka, albo zrobiły mi psikusa i kompletnie zmieniły ułożenie (co jest bardzo prawdopodobne) i teraz nie wiem gdzie nóżki, gdzie rączki, brzusie.. główki...
Marcysiowa to fajnie, że też jesteś prawie rówieśniczką
a tu link KOSZULKA Z TWOIM LOGO NADRUKIEM XL WALENTYNKI FC ! (2998387861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
hakima - chlopakow swoich to chyba na drozdzach chowasz:-) pieknie rosna i oby tak dalej
A ja widze ze wozkowych rozwazan ciag dalszy..... to nie konczacy sie temat. My jeszcze nie mamy i pewnie dlugo nie bedziemy mieli bo nie mozemy sie zdecydowac.
Ja po badankach. Przyjechalismy spoznienie bo mi sie w glowie godziny poprzestawialynie duzo ale na recepcji uslyszelismy odpowiedni komentarz.
Oba maluszki maja sie swietnie. Waza chlopczyk ja przystalo na faceta nie co wiecej bo 715g a corcia - filigranowa dziewczynka -675g. Wszystkie pomiary mieszcza sie w normach, a i przeplywy tez dobretylko sie cieszyc
.
Dodatkowo moje wyniki tez idealne i taktez sie czuje (poza generalnie mala mobilnoscia zawiazna z sukcesywnie powiekszajacym sie brzuniem).
a napiszcie mi prosze czy inwestujecie w oddzielny przewijak czy raczej tylko taki nakladany na lozeczko. Ja to sobie mysle ze moze warto bo wszystko byloby pod reka.
Jeszcze dobrze się nie przyzwyczaiłam do 30, a oni już kolejny rok doliczają;-) 

mi nikt jeszcze nie dopisał jednego roku więcej....to Ty z Listopada tak jak ja :-)