Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gotadora więcej nas tak nie stresujjak coś się będzie dziać to nie znikaj bez słowa :-( wiesz, że nie wolno stresować ciężarnych? a gdzie tam podwójnych i to w takiej ilości
;-)
a torbiel pewnie się wchłoniea z ciśnieniem to nie powinnaś zostawać sama :/
Witam dziewczynki. Nie nadrobie wszystkich postow wiec graltuleje rozpakowanym i wit nowe trojpaczki.
Widziałem ze rozmawialyscie na temat porodu. Jesli moge wtracic to jesli nie jestescie pewne a lekarze namawiaja na sn to sie upierajcie na cc. U mnoe Filipcio byl glowkowo a Mati poprzecznie. Filip sn kleszczowe a Mati szybkie cc. Odwrocil sie glowma jak Filip mu miejsce zdobil ale nie schodzil na dol zaczelo spadac tetno I szybko go ratowalj przy okazji ciachneli go lekko skalpele I ma blizne na ramieniu. A ja pozniej leczylam rane brzucha I rany tylka ( nacieli mnie I jeszcze troche peklam) po porodzie bardzien bolala mnie szyta dupcia niz brzuch. Dlatego jesli macie obawy to polecam cc. Nie sluchajcie lekarza jak mowi ze wam to nie grozi. Mnie lakarz powiedzial ze to sa rzadkie przypadki ale sie zdarzaja. No I jestem jednym z nich.
My juz w domku. Nareszcie.