Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zenia.mi
śliczne maluchu na pewno się wszystko poukłada i za chwile będziecie w domu! a za parę tyg nie będziesz już prawie pamiętała o tych przygodach. życzę powodzenia i szybkiego powrotu do domu :-) &&&&&
Zenia - ale przystojniaki :-) duużo zdrówka dla chłopaków i wracajcie szybko do domu.
Tigla - kurczę - mam nadzieję że to nic groźnego i może sam się się wchłonie. Bądźcie dzielne dziewczyny :-)
Hakima - miałam do Ciebie pisać na priv. Jak tam u was easywalker? Mieścicie się jeszcze? Czy już wersja spacerowa? Patrząc na rozmiar Klusków to tylko chwila została nam jeszcze w gondolach.
Hej!
Wychodzimy dzis z Lena do domu, Wojtek niestety zostaje nadal na leczeniu i bede przyjezdzac przywozic mu mleko bo z cycka nie chce w ogole ciagnac.
Pozdrawiam Was dziewczyny trzymajcie sie cieplutko
Maly ma zapalenie pluc,nie wiem skad mu sie to przypaletalo a jeszcze jakies szmery sa na sercu i w poniedzialek kardiolog ma to konsultowac i ogolnie jest leniuszek i tylko by spal
hej dziewczyny u nas dzis tylko jeden skurcz wiec nadal poniedziałek aktualny no chyba ze nie bedzie potrzeby a beda pilniejsze ciecia to wtorek... zenia maluszki słodkie mam nadzieje ze infekcja szybko minie
polka, zdrowka dla syncia i coruni ,bedzie dobrze, musi byc dobrze!!!!
co to za cholerstwo sie przyplatuje? jak nie guz, to krwiak, zapalenie ukladu moczowego, zapalenie pluc, szmery na serduszku,
no qrwa mac!!!!!! nie za male te dzieciaczki na takie chorobska???