reklama

Ciąża bliźniacza

a myślałyście o pobraniu krwi pępowinowej swoich maluszków?
my pobraliśmy starszakowi i naszym bliźniakom też planujemy.

jak ktoś chce, mam kupony zniżkowe po 150 zł do Banku Komórek Macierzystych Novum, bo my właśnie tam przechowujemy krew starszaka.

reklama
Bibiana - Ogromne GRATULACJE :-D Piękna waga chłopców. Teraz nic tylko dochodź do siebie

Gloriane- początki są chyba zawsze trudne bo musicie się zapoznać. Ale spokojnie już niedługo będziesz wiedziała najlepiej co chłopcom dolega kiedy płaczą i czego chcą. Noszenie dwóch na raz to też nie problem tylko może nie na samym początku bo to ciałko jeszcze delikatne.

U nas coraz lepiej, chłopcy coraz bardziej kontaktowi się robią, zaczeli skupiać wzrok na twarzach i mam wrażenie że oboje uśmiechają się czasami już świadomie. Zaczeliśmy chodzić na rehabilitację i nie jest tak źle jak myślałam i maluchom się podoba:)

A oto dowód na to że można sobie radzić samej w domku z dwójką maluchów które najlepiej czują się kiedy mama jest w pobliżu.

Załączniki

• IMG_20130727_140714.jpg
    IMG_20130727_140714.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 133
Maggi cudna fotka, ale Wam dobrze! nie mogę się doczekać kiedy i ja będę sobie tak z maluszkami leżeć ... ah rozmarzyłam się!

Multimama Ty pewnie też cieszysz się już bliskością ze swoimi skarbami

Bibianka jeszcze raz gratulacje!

maggi81 śliczne bąbelki :)
Ja po wizycie. U dziewczynek wszystko dobrze. Rosną Wiktoria 690g a Natalka 610g. :-) Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Z niecierpliwością czekam na wiadomość o porodzie multimamy:)

Bibiana - gratulacje ogromne :-) Dużo zdrówka dla Was :-) no i oczywiście czekamy na fotki ;-)
Maggi - mam podobne zdjęcie :-) tylko bez kota ;-)
Gotadora - jeszcze się należysz ze swoimi.szkrabami i nanosisz na rękach
Polka - ja smaruje (tzn jak mi się przypomni) maścią z silikonem - podobno mniej widoczna jest blizna :-) ale oprócz męża i gina i tak nikt tam nie zagląda :-)
Gloriane - chciałabym Ci napisać że później jest łatwiej :-) chociaż po powrocie ze szpitala do domu było dużo lepiej. Przede wszystkim był z nami cały czas emek i pomagał jak tylko mógł.

Bibiana- gratuluje!!!! Czekam na zdjęcia;)

filis12053 super ze dziewczyny rosną:) widze ze bedziesz miec córeczkę moja imienniczke;) ja tez czekam na dwie córeczki;) masz jedno czy dwu majowe??

maggi super zdjęcie! Ale jesteś dowodem na to ze można samemu sobie radzić z bliznietami;) dzięki wam rozpakowanym mama nabierać pewności siebie ze sobie dam radę ciesze:)

ciekawe czy multimama juz tuli maluszki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry