• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

16t4d wiem ze jeszcze mam czas na nadrobienie kilogramow ale lekarz sam powiedzial ze maluchy biora za duzo dla siebie i nic mi nie zostawiaja dlatego niestety tak czesto choruje no ale dla maluchow wszystko ja tam moge chorowac byly im nic nie bylo

Ostatnia edycja:
reklama
podobno najwiecej niezdrowych kg przybiera sie w 1trymestrze, a te kolejne kg w dalszym etapie szybko sie gubi bo wlasnie wszystko idzie w dzieci :-)

Ja tylko napiszę że cięcie będzie jutro :tak: nic się nie dzieje, ale boją się że moje skurcze w końcu przybiorą na sile i zacznie rodzić w nieodpowiednim momencie, a oni koniecznie chcą rano, tak żeby był cały zespół lekarzy. Pozdrawiam, odezwę się pewnie już po ;-)

Cześć dziewczyny
Od wczoraj jestem z maluchami w domu :-). I tak szybko wyszłam ze szpitala jak na taki poród jaki ja przeszłam. Później wam w skrócie opiszę. Teraz się chcę nacieszyć moimi skarbami, bo w szpitalu nie mogłam się zajmować bo nie byłam w stanie:-(. Ale mam tak wspaniałego męża, zajmował się wszystkim, mną dziećmi. Był cały czas przy mnie bo mieliśmy swoją sale tylko dla siebie i przygód co nie miara, ale daliśmy radę. Obawiam się, że nas zapamiętają tam na długo heh.
Czas na karmienie wieczorem odezwę się:tak:. Dzieci też załącze wieczorem

Julianna - dzień szybciej będziesz miała maluchy przy sobie. No i w czwartek będziesz mogła sobie pozwolić na pączka:-D Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.

Katerine -
fajnie że się do nas odezwałaś i super, że jesteście już w domku. Czekamy na opis (skoro tyle się działo;-)) i zdjęcia dzieciaczków.

Ja właśnie zamówiłam łóżeczka, pościel (z resztą była do kompletu z łóżeczkami) i jakieś drobiazgi typu szczotka do włosów, grzebyk, nożyczki do paznokci itp:happy: Uff... Z dużych rzeczy został wózek...

Juliuanna- zazdroszczę bardzo :-) Niech wszystko pójdzie według planu!!!
Katherine- super że juyż w domu!!! Teraz wreszcie razem w normalnych domowych warunkach :-) czekamy na relacje

reklama
Julianna- slicznie wygladasz :) Trzymam kciuki i czekam na wiesci.
Katherina- czekam na relacje i zdjecia.

Musze sie wziac za zaliczenia ze szkoly, bo pozniej nie wiem czy bede w stanie je robic :baffled:
No i dzis z malzem moze zrrobimy liste potrzebnych nam rzeczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry