reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Gabi gratuluje. Waga dzieciaczkow super.
KPe007 ja mam termin cesarki ustalony na 24 kwiecien i to bedzie 38 tydz i 2 dni. I tez wydaje mi sie ze troche pozno , a tez mialam cicha nadzieje ze na swieta maluszki beda z nami. Moze wczesniej sama sie rozpakuje ☺
adb7 ​mi tez juz ciezko i rzadko wychodze z domu bo sie boje ze mnie zlapie ☺ ale jeszcze troszeczke musimy wytrzymac.

Ostatnia edycja:
Paulinka znaczy się 24 kwietnia ?

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Agniecha777[/TD]
[TD]16 kwiecień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]24 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]KasiaZG[/TD]
[TD]30 kwiecień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]Kaśka90
[/TD]
[TD]2 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Nana7ma
[/TD]
[TD]10 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]15 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Iwizara[/TD]
[TD]20 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31 maj 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]anula1978[/TD]
[TD]16 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Celina86[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Edytka84[/TD]
[TD]18 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Anielka[/TD]
[TD]2 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]Domi88[/TD]
[TD]8 sierpień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]Madison[/TD]
[TD]13 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]Majeczka84[/TD]
[TD]15 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]Sarenka89
[/TD]
[TD]19 sierpień 14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]Alicja32[/TD]
[TD]3 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]perelka0609[/TD]
[TD]18 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]a_nka[/TD]
[TD]20 wrzesień 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

adb7_ no ja od dzisiaj w szpitalu,zrobili mi posiew i czekam na wyniki,a czuje sie tak w miare,raz lepiej raz gorzej:-)
paulinka uk- no to tez Cie niezle chca przetrzymac,moze pekniemy trochebwczesniej:-)
a tak w ogole to jestem mile zaskoczona moim szpitalem i moim ginem,wczoraj na wizycie mowilam mu, ze strasznie boje sie zastrzykow w tylek,ze poprzednim razem jak mi sterydy dawali to cala noc nie spalam z nerwow, nie wiem czemu tak mam, ale mam,powiedzial,ze niestety,ale beda mi musieli powtorzyc te sterydy,bo juz dwa michy minely i dzis w szpitalu przyszla polozna i mowi ale nam pani roboty narobila,a ja co? no zazyczyla sobie pani sterydy dozylnie,a ja wow..szok..i podali mi przez kroplowke:-) chyba go wycaluje jak przyjdzie na obchod:-) w ogole wszyscy sa super mili,usmiechnieci i na prawde nie moge zlego slowa powiedziec:-) aha,a moi synkowie ladnie rosna, bo Antos wazy juz2100, a Stas 2400;-)

KPe007 - co znaczy 'od dzis'? Juz do cesarki? Po Świętach? Dluuuugo. Czemu?
Czyli jest wczesniej podają sterydy na rozwój, a potem mijają dwa miesiące to pózniej ewentualnie znowu?

Super, ze masz taka fajna opiekę :) Skąd jestes? Gdzie jest tak dobrze? :)

KPe super, że jesteś zadowolona ze szpitala, bo to ważne. Ja póki co też mam dobre zdanie o opiece w przychodni przyszpitalnej ale szpitala udało mi się uniknąć całą ciążę więc okaże się, jak jest na oddziale.

Paulinka_UK ja jestem niby na siódmym miejscu w tabelce ale 15.05. jest nierealnym terminem. 2 tyg temu moja lekarka wspominała o cc przed świętami albo zaraz po świętach więc mam szansę rozpakować się jeszcze przed Tobą i KPe. Jutro się okaże, bo mam USG i wizytę u lekarza.

reklama
Ja juz jestem w domu, sciagam mleko i zawozimy do Łodzi do dzieciaczkow:) troche to meczace ale nie chce dopuscic by dzieci jadly jakas mieszanke czy mm. Wole dawac im moje mleko poki jest go wystarczajaco:)

A ja po wizycie u maluszkow- jutro jade znowu.
Az plakac mi sie chcialo jak zobaczylam te malenstwa, ktore nie dawno kopaly mnie od srodka a teraz malutkie, chudziutkie i bezbronne leza w inkubatorkach.
Ehh ... ciezko. Ale oni sa dzielni wiec i ja dam rade dla nich♥

Ja podeszlam do inkubatora Frania to weszla polozna i mowi zebym dotknela dziecka, a ja ze sie boje bo sa takie malenkie. A ona " to sa pani dzieci, krzywdy im pani nie zrobi" :)
I Franio mi nozke wystawil do głaskania♥ ahhh kochane malenstwo.
Antos zaczal rowno oddychac i taki aktywny sie stal, maja mu juz niedlugo zdjac maske z tlenem. Oby bylo wszystko w porzadku.
Dal mi raczke i zacisnal mojego palca, pokazal ze mimo wszystko ma sile ♥

Gabi- gratuluje!:) piekna waga dzieciaczkow:) czekam na zdj, na pewno sa sliczni:)
Rodzilas naturalnie??

Anka- nie chce Cie straszyc ale ja tez mialam rozwarcie wewnetrzne na 0,5 i szyjka 1,5. Ale miesiac wytrzymalam jeszcze, tyle ze ja nie lezalam. Moj blad.

Madison- ubranka prasowalam dzien przed porodem dla chlopcow:) lozeczko juz czekalo, wozek i nosidelka rowniez:) beciki, kocyki itp. Sa. Tylko czekamy na maluszkow:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry