Nutella masz jednojajowe maluszki czy dwu? no i czy imiona juz wybrane?

czyli ktory leci Ci juz tydzien? ja kolejne usg 22czerwa i moze wtedy sie dowiem o plec dzieciatek
Justysia tygodnie jak na suwaczku, ale dzieciaczki sa o tydzien wieksze

Imionka juz dawno temu wybrane: Davide i Simone, a ty jeszcze nie znasz plci, jej ja pamietam jak sie niecierpliwilam aby poznac plec, choc jak mowisz zdrowko najwazniejsze....
Nutella,jestem,jestem.Czekam na Ciebie ;-) W srode mam wizyte u mojego ginekologa.Teraz ma mi juz wyznaczyc termin cc.Wczesniej powiedzial.ze na pewno,tzn na 100 % bede miala miedzy 01.06 a 06.06...Tak,ze zostal praktycznie tydzien.:-) Ogolnie czuje sie dziwnie.Od rana mam lekkie bole zaczynajace sie gdzies na poziomie nerek i promieniujace w dol brzucha i pachwiny...Smieje sie,ze jesli mialoby mnie juz wziac to lepiej do tej srody,przynajmniej zaoszczedze 100 zl,bo nie pojde na wizyte ;-)
A dobrze, ze sie odezwalas

NO to pewnie sa skurcze, nie??? MOze do srody sie reozpakujesz

ja natomiast nie oszczedzilam dzisiejszych 100 euro, ale jestem spokojniejsza po wizycie. Jeszcze tylko bede miec usg, zby okreslic wage dzieciaczkow i mozemy rodzic

Aaaa i odebralam posiew - czysciutko wszedzie nie ma paciorkowca. Wy macie juz wyniki???
Witacie kochane!!!!
Nutella śliczny Twój brzusio!!! Ja w 28 tygodniu mam podobny.
28 tydzień +18kg i spuchnięte nogi

Zazdroszczę Ci końcóweczki. Ja czuję się koszmarnie. Dziś musiałam wyjść na chwilę i wróciłam ledwie żywa.
Dzieki Aga, niezazdroszcze samopoczucie, moze odpoczywaj wiecej...na pewno czujesz te dodatkowe kg, a jednak nogi i kregoslup ten sam.
Dziewczyny macie mierzone cisnienie? I jakie macie, bop moja gin troche panikuje, dzis rano mialam 120/95, a wieczorem 123/88 to za wysokie???