reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Santini z chłopakami wszystko oki oglądaliśmy ich na usg ale nie byli mierzeni. U mnie szyjka ok. Ale ze względu na moje swedzenie mam podejrzenie cholestazy i jutro muszę zrobić próby wątrobowe, mam nadzieję że jednak to jakas alergia albo coś takiego.
Do szpitala mam się zgłosić 24 czerwca na obserwacje. Jeśli będzie wszystko dobrze wypuszcza mnie i podadzą termin kiedy znów mam się zgłosić a jeśli coś będzie nie jak to będą mnie już trzymać do końca. Trochę mnie ta wiadomość dobiła :-( myślałam że pójdę jakoś w połowie lipca a nie już :-( nie wiem jak ja przeżyje bez mojego synusia :-(

reklama
Anielka-może faktycznie to jakieś uczulenie. Ja od 2 tygodni mam uczulenie na stopach i dłoniach, poawily się krostki, byłam u dermatologa i lekarza rodzinnego, wykluczyli cholestaze, miejmy nadzieję, że u Ciebie też tak będzie. Widzisz mamy identyczną sytuację, z tym, że ja 24 czerwca idę do ginekologa, i albo dostanę skierowanie do szpitala na następny dzień,albo pozwoli mi do końca tygodnia polezec w domu. Wtedy w szpitalu też pozostanę do czasu rozwiązania, a będzie to dla mnie też mega stres, bo to mój debiut :-) w szpitalu ostatni raz jako pacjent byłam w dniu narodzin :-)

dziekuje dziewczyny za gratki i mile slowa i przedstawiam wam Piotrusia i Dominike :-)

Załączniki

• 1402661204879.jpg
    1402661204879.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry