reklama

Ciąża bliźniacza

Mi ten 35-36 wydaje się jeszcze tak odległy... Wiem, że to szybko zleci, ale czasem aż się boję tego, co jeszcze po drodze może wyjść. Niby od początku wszystko jest w porządku, rosną na razie równo, moje wyniki też dobre, w pierwszym trymestrze nawet nie wymiotowałam i samopoczucie też nie najgorsze, ale wiadomo, że to praktycznie sam początek i jeszcze się dużo rzeczy może zdarzyć.

reklama
No leci szybko ale prawda ze to jeszcze daleka daleka przyszłość :/
Ja tak czasem myślę że mogłabym juz rodzic - w sensie być w tym 35-36tc. Ech.... jeszcze sporo czasu... ;)

2016-01-21 23.18.40.jpg
No to u mnie parka ;) chłopak 270g dziewczynka 260g. Dzis ułożone posladkowo - ale to jeszcze maluchy wiec wszystko sie moze zmienic. Szyjka długa 4.2 cm i zamknięta wiec spokój ogarnął moja duszę - idziemy do przodu :D

Załączniki

• 2016-01-21 23.18.40.jpg
    2016-01-21 23.18.40.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 319
Ostatnia edycja:
Aa bo spytałam jak to z tym ułożeniem maluchów - w sensie czy mogą się zamienić miejscami - mój lekarz stwierdził że tak - wszystko zależy jak sa umiejscowione w macicy ale póki są takie małe to mogę się jeszcze stronami przemienić. .. ech zobaczymy. Póki co to chłopak z lewej a baba z prawej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry