Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Na początku raczej zawsze jest ciężko (chociaż w tym czasie dzieci powinny głównie spać i teoretycznie nie powinno być źle, to ja akurat tego nie doświadczyłam, moje nie spały
). Musicie się siebie nawzajem nauczyć, wypracować rytm dnia. Generalnie to co mogę Wam poradzić, to starajcie się aby dzieci jadły, czy spały w tym samym czasie, bo wtedy macie chwilę wytchnienia, czy czas na jedzenie. Inaczej można paść na pysk
. U mnie tak było i to trochę ułatwia życie.Damy rade!kto jak nie my!my o 1 dziecko walczylismy 2 lata a o 2i3 2 miesiace.wiec z czasem idzie latwiej.boje sie myslec jak zdecydujemy sie na kolejne.....czworaczkiCzasem dopadają mnie myśli czy sobie poradze ale szybo je przeganiam i powtarzam, kto jak nie ja. Ponad 7 lat się starałam zajść w ciążę i się udało to ze wszystkim sobie poradze.
O Matko!to sie zalamalam.a mialam takie pozytywne nastawienie ale realia postawia mnie na nogi.z corka nie mialam problemow z karmieniem 5 min pojadla i z glowy 2h, w nocy to nawet 5 przesypiala. Nigdy nie odciagalam pokarmu. Ale teraz to blizniaki!czarna magia!czas pokarze ale dzieki za rady.
Wiadomo, kazdy przypadek jest inny i kazde dziecko jest inne. Nastawiam sie pozytywnie a czas pokaze jak bedzie. Co by nie bylo damy z siebie wszystko zeby bylo dobrze, jakos poradzimy.Narazie byle dotrzymac do 40tcNikt nie mowi, ze przy bizniakach nie bedzie tak samo jak przy corce - 5min i lulu spać.
Ja opislam nasz przypadek. Wiem, ze takich dzieci jest wiecej. Moim zdaniem to wynikalo ze wzmozonego napiecia miesiowego ze oni sie tak meczyli przy tym jedzeniu.
Gosia do 40tc??? Na to bym nie liczyła choć wiem, że takie przypadki się zdarzają. Obyście wytrzymały do 36tc, bo już bezpieczny tydzień ciąży dla bliźniaków.
Nie mam co się obrażaćGabryś spoko ale Radochna? Hmm, jak to się zwracać pozniej to dzieczynki Radka? U nas w pracy jest dziewczyna o podobnym imieniu i nikt nie wie jak do niej mowic wiec sie nikt do niej nie odzywa albo mowi bezosobowo. Nie wiem, czy to w zyiu potem pomaga... sorki mam nadzieje, ze sie nie obrazisz.