Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupujcie mamusie wcześniej bo potem będzie bardzoo ciężko! Każdy skłon przy półce sklepowej, każda wyprawa do sklepu to będzie gehenna. Ja polecam allegro, można sobie spokojniutko powybierać a potem tylko paczki odbierać:-)
. Ja wszystko kupuje na allegro,bo mając już dwóch urwisów w domu - kupienie czegokolwoek to nielada wyczyn. A tak to se siedze wygodnie w fotelu, popijam herbatkę i szperam po necie :-)Szkoda nóg i kręgosłupa na chodzenie po sklepach
Gorąco polecam :-):-):-)
Hej dziewczyny! pewnie "biegaja"po sklepach i kupuja te male cudne ciuszki
Kasiona czy ze wzgledu na to lozysko masz jakies dolegliwosci i czy lekarz kazal ci sie bardziej oszczedzac? ja sie dowiem za tydz. czy poszlo do gory czy nie....oj wolalabym zeby poszlo, bo przy 3letniej iskierce to za bardzo oszczedzac sie nie da-w miare mozliwosci to robie, ale ciagle cos zalatwaic trzeba itd i sie jezdzi i sie chodzi,ech......juz chyba do konca ciazy bede brala ten duphaston....
Nie mam zadnych dolegliwosc, w zasadzie lekarz mnie tylko poinformowal ze mam takie lozysko i tyle. Z tego co mowil to w moim przypadku nie ma sie czym denerwowac, wiec sie nie denerwuje.
Powiem ci wszystkow poniedzialek wieczorkiem bo beda najswiezsze wiadomosci ,bo bede po wizycie ;-)Hehe ciezko powiedziec, szczerze mowiac mam nadzieje ze malenstwa wytrzymaja u nas w brzuszku jak najduzej, wedlog terminu to raczej ty bedziesz pierwasz;-) A ile twoje malenstwa waza? Na kiedy masz planowana cc? Bo ja niestety jeszcze nic nie wiem:-(.
Gastone- mam takie pytanko do ciebie, czy spakowalas juz torbe do szpitala?, bo ja tak odwlekam, odwlekam... a pasowalo by sie za to zabrac.:-)
21.06 przez cc na swiat przyszli
Adaś- 2010kg, 46cm dl, 8 pkt
Julia- 2000kg, 50cm dl, 8 pkt.
Wczoraj wrocilismy do domku..
:-):-)