hej dziewczyny!ja nadal w domku nad jeziorkiem, duzo siedze, ale ja sieziec nie moge bo mnie wszytsko boli hihihi, a to gdzies pojedziemy nad jeziorko, a to z mala cos porobie i niby nic a wieczorem padam jak kafka......caly bok mnie boli i mam wypchany wam tez dzidzie wchodza w boki, prawie ze na plecy?a jeden w samym dole, w samym pecherzu
kasiona mialas chyba racje ztymi ruchami, bo czuje ich co raz wiecej

me serce sie raduje jak czuje te ruchy, nawet te bolace, moze bolec!!!!!!! a te skurcze to wiem ze juz moga zdarzac sie wczesniej i nie sa niebezpieczne a czy tobie cos lekarz przepisal, bo chyba od razu powienien. smacznej kolacyjki, pozazdroscic tego wloskiego jedzonka, mniaaaaaam!!!!!
justella kochana ja od zakonczonego 3go m-ca biore magne b6, lekarz z poznania mi przepisal i lekarz w gdansku potwierdzil ze nadal mam brac, poza tym feminatal i zelazo ja mam mocne zelazo, bo ostattnio krwinki mi sie pogorszyly i ja biore duphaston i chyba juz do konca ciazy bede brala, ech....

. ta aga ma superowe ciuszki, czekam na poznanie plci

i tez cos kupie dobre sprawdzone angielskie firmy, cora tez chodzila w angolkach, zreszta nadal chodzi i mam porownanie
akosua witaj mamusia

a gdzie to mleko kupujesz pytam na wszelki wypadek, bo tez chce mlekiem modyfikowanym karmic i jak w ogole twoje piersi nie zbuntowaly sie , nie puchna ci itp.?bo ja sie tego boje, ze nagle dostane nawalu pokarmu, a jak maluchy zaczne przystawiac to wiadome ze beda produkowaly mleko moje cycki......slyszalam o tabletkach po ktorych od razu zanika pokarm....usciskaj swoje dziewczynki

pisz czesciej, jak dajesz rade z trojeczka, zmeczona, bo mnie tez czeka trojka dzieciaczkow 1+2

pozdrowki!!!!!!