Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny u nas ok ale zdecydowanie wole porod naturalny stracilam 1litr krwi dziewczyny sa silne same oddychaja jedzonko dostaja przez sonde ale to normalne u takich wczesniakow
Koki super ze dzieciaczki dają radę! Czekamy na fotki!
Aż tak dużo krwi przy cięciu? Ale to coś się działo? Życzę sił i szybkiego powrotu do zdrowia i domu!
Koki dużo zdrowia. A jak wy się dzisiaj czujecie dziewczyny?
Ja coś jestem podenerwowana. A jeszcze córka ma jakiś bunt czterolatka i próbuje mnie wykończyć... ehh
Ja dziś mam dość. Najchetniej pojechalabym i urodziła. Ciężko mi i niewygodnie - i wkurza mnie ze nic nie mogę zrobić bo ani siły ani chęci. A jeszcze w nocy śniło mi się ze mi czop odszedł wiec obudziłam się jakaś przestraszona....
Powiem wam że jeszcze nie ma strasznych upałów a mam dość. Córkę rodziłam w połowie sierpnia jak pomyślę ze teraz z dwójką mam do końca września wytrzymać to mi słabo na samą myśl.