Czesc Dziewczyny:-)Mam troche czasu,by podzielic sie z wami moimi spostrzezeniami ;-)Moje dwie niunie byly 7 ego na kontroli i jest wszystko ok :-)Waza po 3600,czyli w miesiacu przybraly po 1400 gr

Co do waszych problemow z ubrankami,tzn jakie kupic,na jaki wzrost to ja mialam po jednej parze na 50 cm,a reszta na 56 cm,poniewaz te na 56 beda o wiele dluzej przydatne .Kupilam na spacerki po dwa kompleciki ,a do domu mam z odzysku.Moje maja miesiac i te 56 sa juz im dobre,a wcale nie byly duze ,gdy sie urodzily.Mialy po 50 cm.Dzieci rosna na miesiac niby 3 cm,ale moje chyba maja wiecej :-)Jak mi sie uda do wkleje wam ich fotki ....
Jesli chodzi o opieke nad dziecmi to u mnie jest ok.Wiadomo,jest moja mama i zajmuje sie moim synem.Moge wiec spokojnie zajac sie blizniaczkami.Tak,jak juz ktos napisal-wszystko coo tu najwazniejsze to organizacja!Karmie jak juz wiadomo butla i chyba do konca bede sobie wdzieczna,ze sie na taki sposob dokarmiania zdecydowalam!Wiem ile zjadaja,pieknie rosna,zadnych kolek,itp.Mleczko mam z Rosmana-poczatkowe Baby Dreem-super!/niemieckie i tanie!/ :-)Ale o tym juz chyba pisalam :-(W te upaly ubieram moje lalunie w krotki rekawek i nie przykrywam na spacerku !!!Niektorzy ludzie dziwia mi sie,ze zakladam takim maluszkom krotki rekawek,ale skoro im nic nie jest,maja sie swietnie to chyba o to chodzi,prawda :-)Nie cierpie przegrzewania dzieci