Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niby powinno zresztą przyjdzie taki moment, że tylko na tym boku będzie ci wygodnie. Moj lekarz natomiast miał spokojne podejscie na zasadzie, że kobieta nie zrobi dzieciom krzywdy. Jeśli mogę i wygodnie mi na plecach czy prawym boku.tzn. że dzieciom też jeszcze nie przeszkadza
Mój lekarz nic nie mówił na temat spania. A powiem tak jak dzieci są już większe i chcesz dłużej pospać na którymś boku to protestują . I efekt jest taki ze jak wieloryb przewracasz się cała noc z boku na bok . Ja na koniec ciąży miałam 21kilo na plusie i 122 w pasie .
Hheh strach się bać puki co to ja skacze w nocy jak pchła po łóżku z boku na bok [emoji14] ale widzę już niedługoooo..
Kiedy wam dziewczyny brzuszki zaczęły rosnąć?? A kiedy już przeszkadzać??
Mi zaczął rosnąć i być widoczny w piątym miesiącu. Jakoś bardzo bardzo mi nie przeszkadzał nawet na końcu ciąży. Trzy dni przed cesarka obcinałam paznokcie u stóp . Jedyne co to trudniej było się w nocy się przekręcić, jak to robiłam to aż mąż się budził
Mi mój lekarz mówił żebym Mustele stosowała, droga jest ale podobno bardzo dobra, czy któraś z was używa? Ja stosuję ją wieczorem a rano nakładam zwykłą Oliwkę, O bio-oil też słyszałam, podobno też całkiem spoko