Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam wizyty co 2 tygodnie czasem częściej. Teraz miałam mieć co tydzień ale nie doczekałam... Ciążę w Polsce prowadził prywatny lekarz, a koszt jednej wizyty nie mały...Heda dla mnie też płeć nie jest ważne. Najważniejsze żeby był U zdrowe [emoji173]ale jestem ciekawa płci nie przeczę.
Suelen dziewczynki śliczne gratuluję jeszcze raz.niech rosną zdrowo.
Co ile mialyscie usg ?chodzilyscie prywatnie do lekarza?

Zazdroszczę że masz je już w domku... Moje pewnie jeszcze z tydzień poleżą. Powoli lalki się ogarną z cycem nie poddawaj się... Zawsze to spora oszczędność czasu, jak się od razu z cyca karmi, to ściąganie jedna zabiera dużo czasu szczególnie nocą...Hej dziewczyny no my już w domku,dziewczynki spokojne są,śpią i jedzą i tak w kółko, ściągam pokarm i daje im w butelce,staram Się je dostawiac do cyca,ciężko im to idzie,chęci są,ale nie umieją jeszcze tak mocno ssać,ale mam nadzieję że się nauczą,dziś położna przychodzi także jeszcze mi powie co i jakja wizyty miałam co 2-3,tygodnie, do lekarza też prywatnie chodziliśmy
także dziewczyny życzę wytrwałości i powodzenia
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom