Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam ten sam 3piętro bez windy i strasznie się tego boje jak sobie poradzę sama zaprowadzajac 3latka do przedszkola z blizniakami.Mozez zdradzić co to za nosidełko?to takie do wózka foteliki czy jakiś inny pomysł?pozdrawiam
Mi zakładali bez znieczulenia i nie bolało akurat.Nie zgodze sie z tym. Zalezy w jakim szpitalu. Mi zakladali cewnik przed znieczuleniem i to byla masakra,nieziemsko bolalo. Najgorszy bol na swiecie. Zdjemowali jak znieczulenie jeszcze dzialalo wiec nic nie czulam. Ale moze u ciebie zaloza po podaniu znieczulenia.
Ja chciałam do jednego łóżeczka kłaść na początku, ale chyba nie będę mogła. Ze względu że dzieci urodziły się jako wczesniaki, zalecono mi kupić materacyki bezdechu. Podkłada się je pod materac i alarmują jeżeli dziecko przestanie oddychać. Wydaje mi się, ze jak wloze dwa te materacyki pod jeden materac to mogą odbierać oddech dziecka które leży obok i nie zaalarmuje na czas. Miała któraś z mam taką sytuację?Dziewczyny, mam pytanie.
Czy od początku układać dzieci w osobnych łóżeczkach, czy przez pewien czas można w jednym?
A jesli tak, to glowkami obok siebie czy jedno w jedną stronę a drugie "w nogach"?
GratulacjeDziewczynki dziś o 9:37 przyszły na świat dwie piękne księżniczki.
Majeczka 2740 kg 47 cm
Amelka 2800 kg 50 cm.
Jestem przeszczesliwa dostały po 10 punktów i od początku są ze mną :-)
Jesli chodzi o znieczulenie i cewnik faktycznie nie bolało :-) Tylko położna je przystawila do cycusia zaczęły spać takie glodomorki :-) zdj później wstawie.
Dziewczynki dziś o 9:37 przyszły na świat dwie piękne księżniczki.
Majeczka 2740 kg 47 cm
Amelka 2800 kg 50 cm.
Jestem przeszczesliwa dostały po 10 punktów i od początku są ze mną :-)
Jesli chodzi o znieczulenie i cewnik faktycznie nie bolało :-) Tylko położna je przystawila do cycusia zaczęły spać takie glodomorki :-) zdj później wstawie.
Co za słodziaki :-)))