Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
monia,jak mus to mus,tym bardziej jak dobra praca.
mam dylemat,nie chciałam dawac dzieciom drugich imion,no ale mój chce dac po swoim zmarłym tacie i ciężko mi sie z tego wykręcic.a jak dam po jednym dziadku to drugiemu,żyjącemu może byc przykro.no i bądz tu mądry.nie chce żeby dzieci miały mega długie imiona, drugie imiona i nazwiska przy wszelkich formalnosciach.
wychodzi z tego że jeden będzie:
Leonard Józef W......ski a drugi Maksymilian Krzysztof W......ski, nie no dramat.ratuunkuuu.
może powiem że chciałam ale w usc zapomnieli,albo że miałam zanik pamięci,yyy....
Cześć dziewczyny,
też mam w brzuszku bliźniaki, u mnie parka, Lenka i Oskarek, jestem w 23 tyg.ciąży.
No właśnie ile czasu jest na zgłoszenie dzieciakow w usc?
u mnie jeszcze jest taka sytuacja, że moje skarby będą miały nazwisko taty, nie planujemy ślubu.Ja mam swoje nazwisko a bąble będa miały po tacie, więc trzeba to wszystko zgłosić w usc, bo podobno zaraz po urodzeniu w szpitalu dzieciaczki dostaną moje nazwisko?!
Wiecie coś na ten temat, jak się to rozwiązuje?
A! Justella jakos sobie radzi. Pisala ze Kubus jest na noworodkach dostal antybiotyk tak jak moj Macius.
chodzi o to że są niemiłosiernie długie.i podajesz je w usc i potem już są wszędzie z Tobą.w każdym urzędzie,w każdym papierze,w dowodzie.i braknie kratek na to wszystko.po co tak utrudniac życie???
yenefer,ja ide do usc :O)
to zbyt powazna sprawa zeby powierzyc ją mezowi,poza tym chłopcy maja miec moje nazwisko,i o to też jest spór,bo sorry...zapomniałam,ale mój mąż che dac jeszcze do tego wszystkiego dwu-członowe nazwisko.......
więc zamiast Leonard W......ski ma byc " Leonard Józef B...ś - W......ski" . więc na wszelki wypadek ide ja.nie wiecie ile mam czasu od porodu na zgłoszenie?
co za stres w ogóle...
Cześć dziewczyny,
też mam w brzuszku bliźniaki, u mnie parka, Lenka i Oskarek, jestem w 23 tyg.ciąży.
No właśnie ile czasu jest na zgłoszenie dzieciakow w usc?
u mnie jeszcze jest taka sytuacja, że moje skarby będą miały nazwisko taty, nie planujemy ślubu.Ja mam swoje nazwisko a bąble będa miały po tacie, więc trzeba to wszystko zgłosić w usc, bo podobno zaraz po urodzeniu w szpitalu dzieciaczki dostaną moje nazwisko?!
Wiecie coś na ten temat, jak się to rozwiązuje?