Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez tak czasem mam- a powiedz mi jeszcze jedno czy brałaś na nie nospe i Ci nie przeszło czy nic nie bralas?? Bo to wazne!!! Mi po nospie przechodzi- skurcze sa normalne na takim etapie ciąży- tak jak Ci mowie macica przygotowuje sie do porodu. A jesli nospa wzięta nie pomaga do 30 min nic nie mija to wtedy zawsze mam wizje ze to cos poważniejszego i zbieram sie do szpitala!!! Na szczescie jeszcze nie było tak zle zeby nospa nie pomogła. Idz do gina!! Jak Ci powie ze wszystko z dziecmi oki to czekaj spokojnie w domu- duzo odpoczywaj i głowa do góry- bedzie dobrzeleżałam bo raz mi wyszły skurcze,ale potem całe dwa tygodnie nic.
więc mam doleżeć w domu
i leżęale chcę wiedzieć,czy takie lekkie bóle jak na okres,które ustępują,są oznaką że już czas jechać,czy tylko przepowiadają i nic złego nam nie zagraża?!
Na takim etapie to wszystko zrozumiale!! Ja ku Twojemu pocieszeniu napisze Ci ze ja przeleżałam cały pierwszy trymestr w tym miesiąc w szpitaludzięki :*
leże 5 tyg,bo szyjka bardzo krótka