małekropki
Fanka BB :)
eweska witaj cieplutko
Kochana to juz niedaleko
sam finisz prawie,co?!Jak samopoczucie!?
Kochana to juz niedaleko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:* zgadza się, prawie finisz, co do samopoczucia to jest super, czuję się bardzo dobrze, gdyby nie ogromny brzuszek i obrzęki stóp to byłoby genialnieeweska witaj cieplutko
Kochana to juz niedalekosam finisz prawie,co?!Jak samopoczucie!?
super juz 35 tydzien, ja tez juz odliczam.... i powodzenia w razie jakby co![]()
Nie dziękuję :*super juz 35 tydzien, ja tez juz odliczam.... i powodzenia w razie jakby co![]()
To ja wręcz przeciwnie, mogę spać wszędzie i o każdej porze, budzę się jak przekręcam się z boku na bok, czy do wc ale moment i usypiam na nowo, w dzien też muszę się nie raz zdrzemnąć bo nie wyrabiam1. u mnie ze spaniem kiepsko, z każdą zmianą pozycji z boku na bok budzę się(brzuszek juz troche waży) do rego rwa kulszowa więc nieciekawie. Mam problem z zasypianiem..potrafie nie spac do godziny 2-3:00,cały dzień jestem na nogach ok godz. 17:00 mam kryzys ziewania ale nie kłade się zeby umieć zasną..a jak przyjdzie pora na nyny...leże i zasnąć nie umiem
Ostatnio troche puchną mi nóżki,gin też o to pytał
eweska- życzę powodzenia i zazdroszczę że już tak bliziutko jestes!!:-) Ja też czekam na dwóch chłopaków
Jedyne co mi tak naprawdę przeszkadza to "nie rób tego,tego ci nie wolno,połóż sie,odpocznij itp" Przecież dobrze się czuję,nie przemęczam sie,wszystko jest ok a ciąża to nie choroba,prawda??:-)