Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myslalam ze tam zwariuje!
to chyba zalezy od pielegniarki, ja moglam jechac do domu i wrocilam po godzinie, i to do picia wcale nie bylo straszne, a na czcczo to nawet weszlonaprawdę nie można opuszczać szpitala, czy przychodni ja zwariuję siedząc tyle czasu, tym bardziej, że mam bardzo blisko do domu, a tak będę wdychać grypska jakieś
To dlatego kaza byc w przychodni 2 godziny bo powinno sie siedziec przez ten czas podobno. Nie chodzic..to chyba zalezy od pielegniarki, ja moglam jechac do domu i wrocilam po godzinie, i to do picia wcale nie bylo straszne, a na czcczo to nawet weszlo
a mojej siostrze jak byla w ciązy kazali zostac w przychodni i chodzic m.in. po schodachTo dlatego kaza byc w przychodni 2 godziny bo powinno sie siedziec przez ten czas podobno. Nie chodzic..
Znalazlam na stronie: http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/8021_cukrzyca_ci%C4%85%C5%BCowa_?.html, że:a mojej siostrze jak byla w ciązy kazali zostac w przychodni i chodzic m.in. po schodach
ale ten test dotyczy diagnostycznego i byc moze to calkowicie cos inego niz przesiewowy ktory my przechodzimy, bo jest roznica w czasie czekania i ilosci pitej glukozy, mi np nikt nie mowil o specjalnych zastosowaniach przed badaniem.Znalazlam na stronie: Cukrzyca ciążowa – co to jest?, Openmedica Zdrowie, że:
Krew pobiera się na czczo i 2 godziny od wypicia 75 g glukozy rozpuszczonej w 250-300 ml wody w ciągu 5 min. W tym czasie należy siedzieć, nie można przyjmować jakiegokolwiek pożywienia i nie można palić papierosów.