reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ja po wizycie. Cukier po 2 godzinach wyszedł mi 92, z tym że po godzinie połowę tego co wypiłam zwróciłam ale lekarz powiedział że jak tak mało wyszło to nie będziemy powtarzać. Za 3 tygodnie usg3d a za 4 wizyta. Zrobił szybkie usg i chyba nadal są dziewczynki.
Madison ja akurat wolę nie spać z nocy i kołysać dziecko niż nie spać bo mnie nogi bolą, ale nie wiem jak to będzie z dwójką ;)
emilek ma rację, każda z nas woli mieć takie problemy jakie ma a nie takie jak ma anulfka, cały czas trzymam kciuki żeby było ok

Anulfka mocno trzymam kciuki za Twoje maluchy. Obyś usłyszała dobre wieści:tak:.
Co do spania, to u mnie tak źle nie jest, oczywiście budzę się co najmniej dwa razy, żeby iść do ubikacji i przy każdym przekręceniu na drugi bok, ale zasypiam szybko.
Zaczynam coraz częściej myśleć o moich dziewczynkach, jestem ciekawa jak wyglądają, czy na pewno są zdrowe i jak ja dam radę w nocy, bo strasznie lubię się wyspać;-). Już nie mogę się ich doczekać ale też jestem pełna obaw, bo to moja pierwsza ciąża.
Jutro mam USG i strasznie się cieszę, że zobaczę moje dziewczynki. Mam nadzieję, że rosną w miarę równo.

Cześć dziewczyny.
Ja od paru dni mam bóle pachwin, że z trudem chodzę. Staram się ciągle leżeć ale wiadomo coś w domu trzeba zrobić.
Dobrze że całą wyprawkę zrobiłam miesiąc temu bo teraz byłoby to niemożliwe.
Żeby wytrzymać jeszcze trzy tygodnie...

Pozdrawiam Was wszystkie.

Gabi - już niedaleko...;-) Aczkolwiek wiem, że każdy dzień jest cięższy od poprzedniego :happy2: Też się cieszę, że mam już prawie wszystko gotowe, bo teraz byłaby masakra...

Właśnie kurier przywiózł wyrka dla maluchów. Mąż już ma robotę na sobotę:-D:-D:-D

Emilek- tez mam rogala, ale zwaraz boki mi dretwieja albo zebra sie odzywaja:/ nawet nie chodze bo mnie w dol ciagnie. A tu wypadaloby jeszcze 2 miechy wytrzymac :)

Anulfka- czekamy na dobre wiesci!!

Niestety część wieści mam złych;( Asi otworzył się znowu przewód Botolla i prawdopodobnie w piątek będzie miała operację:-( Ale mam też dobre wieści. Pomimo otwartego przewodu stan Asieńki troszeczkę się polepszył, potrzebuje mnie tlenu do oddychania więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Z Wojtusiem też troszeczkę lepiej. Waży już 1050gram i również troszkę mniej potrzebuje tlenu.

Wy już macie wyprawki poszykowane i pokoiki gotowe, a ja nic jeszcze nie kupuje. Mówiąc szczerze nawet nie mam głowy teraz do zakupów ani nawet myślenia o tym. Tyle tylko, że mój mąż w tamtym tyg się sam zmobilizował i wymalował pokój dla dzieci. :-)

Anulfka dużo te twoje maleństwa muszą przejść ale cały czas trzymam i będę trzymać za nie kciuki. Mam nadzieję, że później, te wszystkie cierpienia zostaną Wam wynagrodzone:tak:. Wyprawką się nie martw, jak już będziesz gotowa, to pójdzie Ci raz dwa:tak:.

reklama
ANULFKA-bedzie dobrze, z tym przewodem to duzo wczesniaczkow ma problem,dobrze,ze ogolny stan sie poprawia i potrzebuja mniej tlenu.I tak bardzo dobrze sobie radza jak na takie malenstwa.Kochane i silne maluchy;-)

Do góry