reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć dziewczynki, czasem was podczytuje, trzymam za każdą z was kciuki &&&&

Anufka za Twoje maleństwa modlę się codziennie, silne szkraby i zobaczysz już niedługo będzie wszystko dobrze i wyjdziecie do domku.

Fusun tak bardzo mi przykro :-( nie tak powinno być, mam nadzieję, że druga dziewczynka dzielnie będzie walczyć o zycie.

widzę, że dyskusja o pessarze jest, więc ja mialam założony i gdyby nie on nie donosiłabym moich szkrabów, przy porodzie lekarze powiedzieli że miałam sporo szczęścia bo tylko pessar trzymał, szyjki prawie w ogóle nie miałam, ale na szczęście pessar nie spadł.

Ale prawda lekarze nie są za pessarami czy szami w ciąży bliźniaczej bo szew może nawet rozerwać szyjkę, ale ja chciałam pessar, szyjka ciągle się skracała i zaryzykowałam. Leżałam z dziewczyną której załozyli pessar profilaktycznie w ciąży blixniaczej, więc co lekarz to inne zdanie, ale mój nie był za i szpital kliniczny w Katowicach też nie, więc pojechałam do innego w którym już mi założyli.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny.
W niedzielę 23 marca o 3 :30 odeszły mi wody, jak dojechaliśmy do szpitala to już miałam pełne rozwarcie.
O 5:59 na świat Bartek 2750 kg 50cm a o 6:00 Olek 2710 kg 53 cm. Oboje dostali po 10 pkt.
Wczoraj wyszliśmy ze szpitala bo dzieci miały mnóstwo badań.
Teraz czeka nas wyprawa po wszytskich specjalistach i badaniach dla wcześniaków.
Nie wiem co się u Was dzieje bo narazie niemam kiedy poczytć.
Uciekam po zaczyna się jeden na karmienie budzić.

Gabi no to gratuluję!! Niech chłopcy zdrowo rosną :-)
Jeja dziewczyny ile tu się dzieje... Czasem to aż się boję wejść czy którejś z Was znów nic się nie stało :-(

Gabi gratulacje. Piekna waga dzieci.
Och ja juz tez bym powoli chciala urodzic i wziasc taki gleboki oddech pelna piersia bo czasem to tak sie juz dusze ze mam dosc.

reklama
Gabi - super wieści, Alez piękna waga maluszkow.
W którym tygodniu rodzilas? Taka ładna waga, a czeka Was cała ścieżka zdrowia dla wcześniakow?

Do góry