reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Dięki Marti233 ja również trzymam kciuki za resztę :)

Ciężko usiedzieć w miejscu, zwłaszcza że dziś zostałam sama w domu, bo mąż po foteliki pojechał do Łodzi (zdecydowaliśmy się na Maxi Cosi cabrio fix z bazami easyfix),a tu bałagan jak nie wiem nogą trzeba wszystko odgarniać po tym malowaniu :p teściowa ma przyjść i trochę pomóc ale nie ma to jak się samemu ogarnie.

Patuska fajne rzeczy są teraz w Pepco bodziaki są świetne ja dla chłopaków kupiłam takie bez rękawków bo podobo lato ma być ciepłe :D dostałam też kocyki z pepco z jednej strony taki fajny misio a z drugiej polarek też fajne ale zobaczymy jak się wypiorą.

Ewka będzie dobrze lepiej niech posprawdzają wszystko i może za parę dni cię wypuszczą, ja wczoraj też przez dzień słabo czułam a pod wieczór w od 5 się uruchomiły, teraz jak posiedzę to kręgosłup mnie tak boli jak nie wiem

reklama
Na razie jestem po ktg i jest wszystko w pozadku. Czekam na usg. Jak się szyjka nie skróciła to idę do domu ale jak coś się zmieniło to zostaje :/ czekam ale już spokojniejsza choć młodego nadal nie czuje :(

Margaret870 gdzie w Łodzi kupujecie foteliki? ja też o tych myślałam - dobra oferta jakaś? Ja w Łodzi mieszkam, więc dobrze byłoby wiedzieć - może coś mi umknęło...

no to rzeczywiście fajna oferta - i gdzieś koło mnie w dodatku :-). Ja jedną bazę mam po siostrzenicy, ale fotelik już chyba troje maluchów przeżył i jest ciut zdezelowany.... Zakupy zacznę po połówkowym, więc na razie nie mam nic... A co do remontu - rozumiem w 100% my robimy dwa małe przedpokoiki, ale łącznie z gładzią, pawlaczami i takie tam więc kurzu jest co niemiara. Mój mąż pracuje wyjazdowo, więc to ja w tym siedzę... W piątek myłam podłogę 3 razy, wczoraj też, żeby trochę mniej tego pyłu na weekend było, a i tak jak patrzę pod światło to szlak mnie trafia... Wczoraj to się prawie popłakałam bo moje koty uwielbiają ślizgać się na mokrej podłodze.... miałam umyć raz, ale postanowiły wkroczyć i wszędzie było pełno ślizgów, a że ważą jeden 6kg a drugi 8 kg to nie mogłam ich przenieść do jedynego pokoju z drzwiami a zagonić się nie dało :-) więc myłam jeszcze raz, stałam nad tym co umyłam z mopem i je przeganiałam.... Super zabawa mówię Wam...

Echo mam w Sonomedika u dr Janiak...

Margaret dziś uderzam na pepco to będę się chwalić [emoji6]

eiktkw7i1lgslap3.png

haha to byczki anie kotki :p ja moją psinę na balkonie zamknęłam i spokój :D Marti u ciebie to byłaś na miejscu i mogłaś opierniczyć jak coś było nie na swoim miejscu a ja prawie 2 tyg w szpitalu i dziś pierwsze co to wzięłam się za kuchnie bo gdzie zostawione tam leży i dojrzewa a w lodówce to totalna masakra nie lubię wyrzucać jedzenia ale dziś inaczej się nie dało :( a mąż zdziwiony ooo a to co? eh.. dziś na raty ogarniam trochę bo teściowa jak przyjdzie to się przerazi :p niby ma przyjść mi pomóc sprzątać ale nie chcę żeby na wstępie zawału dostała :p

Patuska powodzenia na zakupach ;) ja kupiłam też fajną suszarkę na małe ubranka jak znalazł :D

reklama
No u mnie na szczęście wszystko w pozadku. Czyli tak jak było - rozwarcie 1.5 cm a szyjka 3.4cm wiec leżeć mam cały czas - a jak powiedziałam lekarzowi ze leżę w miarę możliwości to się wkurzył i powiedział ze zaraz mnie zostawi na oddziale ;) ale szok - młoda znów ułożyła się glowkowo- wiec oboje są glowkowo ;) a dziś wagowo oboje równo wymierzeni na 1730 i 1710 g ;)

Do góry