reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Lenna fotki są superowe :) trudno wybrać najladniejsza bo każda ma coś w sobie. Będzie świetna pamiątka jak już dzieciaczki będą na świecie :)

Justella zamawiałam z bobowózków i 4 dni czekałam, ceny nie negocjowałam, więc nie wiem ale spróbuj.

Lenna super fotki ale do iveco Ci dużo brakuje hihi teraz to raczej star :D:D a co do twardnienia to mi tez twardnieje a ostatnio właśnie nocami częściej ale dziś gin stwierdził że macica ok więc to pewnie te braxtona-hicksa czy jakoś tam - macica trenuje, jak nie bolą to jest ok.

Ja też się pochwalę moim kocurem niestety zaginionym od 2 miesięcy :(:(
james.jpgjames2.jpg

lenna 1982 sliczne fotki.ja tak zamierzam sobie jakies zrobic,a wlasciwie moj maz.zebrac sie nie mozna.chyba mam pare zdjec z czerwca,ale brzuszek wtedy byl duzo mniejszy;)
z tym twardnieniem to ja tez mam tak ze jak sie obudze i probuje sie przekrecic to mam taka gore twarda z jednej strony, ale to chyba wypycha sie wlasnie ktorys.bardziej mi twardnieje jak tylko pochodze dłuzej.

olis23 dzieki,wlasnie zbieram sie tak zamowic cały czas:)krotko czekalas,myslalam ze jakies 2,3 tyg.kicia sliczna.

Ostatnia edycja:
olis,pewno sobie zrobił długie polowanie.
niestety tak to jest z kotkami wychodzacymi,rada na to :trzymac w zamknieciu-ale jakie by były nieszczesliwe,prawda?

dziewczyny!przyszedł mi ze stanów wózek,szedł..hmmm...6 dni?
taki jest śliczny i leciutki-mówie Wam.
ale oczywiscie była awantura,bo zamówiłam jedną głeboką gondolkę,bo myślałam że jakos tam chłopców na początku upchnę:)
a potem będzie wiosna i już będą siedziec...
a tu małż mi wyskoczył że chyba jestem nienormalna...
no i 2-ga gondola w drodze... :)

Ostatnia edycja:
James - kot się obraził bo odkąd zaszłam w ciążę to zero głaskania było a tak przychodził łasił się a ja ze łzami w oczach normalnie mu odmawiałam (ja jestem straszna kociara) ale mam jeszcze 2 - kocicę ale to taki wypłosz i Perdosa zrobie mu kiedy fotkę i się pochwalę.

Ayla dawaj foty na wątek wózki

sliczny kiciorek :)szkoda ze zaginal .. ja tez mam takiego spaslaka lenia :)
IMG_0276.jpgIMG_0278.jpgIMG_0277.jpg oczywiscie przy przewijaku bo najlepiej jest tam gdzie wlazic nie mozna. Do lozeczka juz nie wlazi odkad dostal w tylek :)

a brzuch w nocy to mi tez twardnieje przy przekrecaniu i taka gora sie robi i ciagnie i boli strasznie to przekrecanie

AAAA jedynka uwielbiam rudzielce :)Wszystkie wogóle uwielbiam koty :)

Tak się nakręciłam tą skróconą szyjką i twardnieniem, że zwariuję chyba. A nie wolno mi się stresować :)
Tak czy tak muszę się nastawić i przygotować na szpital, kupic koszule itp.
No w nocy to ciężko jest i tak się martwię że tego mojego biednego synka gniotę bo jest z lewej strony. I tak się stresuję że budzę się nie wiadomo ile razy i wstaję wściekła. Może powinnam jakąś melisę na noc wypić. W końcu to dopiero 28 tydz, muszę jeszcze trochę wytrzymać.

I dziękuję bardzo za komlementy :)

Ayla koniecznie pokaż wózek. Ja kupuję x landera nie chcę już zmieniać decyzji a później z cosatto parasolkę :)Są przepiękne :)

reklama
Do góry