reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

No to ja sie dzisiaj podpytam lekarza czy cos tam juz widzi- ponoc od niego zalezy czy mozna sie cos dowiedziec- oprocz tego jak beda ulozone:) Wizyta o 17 w obecnym 16 tygodniu:)aż nie mogę sie doczekac

reklama
Lenna 21-szego mam wizytę i czekam na to żeby je pomierzyła i podpatrzyła bo sie poprzekręcały to może lepiej będzie widać :) Fajnie jakby była dziewczynka bo niektórym w rodzinie bym troszke noska utarła :) ale jak będzie chłopczyk to też ok, tylko chciałabym wiedzieć żeby to drugie nie było takie anonimowe.

Witam dziewczynki,

Ja się dowiedziałam w 18tyg że jedna baba na 100% druga na 80% a w 24tyg się to potwierdziło w 100%.

Wróciłam od gina i.... jestem umówiona na spotkanie z dziewczynkami na przyszły tydzień :D:D:D:D

Ledwo dolazlam do gina tak mnie brzuch boli, głowka napiera bardzo, rozwarcie się powoli robi narazie na opuszek i mam nie brac nospy ani nic bo do cc potrzeba na 2 albo 4 cm rozwarcia. W poniedziałek mam się zgłosić do szpitala i badania i takie tam i cięcie ale nie wiem kiedy dokładnie, już nie moge się doczekać, ale wszystko mnie boli już bardzo.

Moj maluch prawy na disco chyba jest bo jakis dziwne wyczynia tance :). Lenna wyobrazasz sobie jak trzeba bedzie takie malusie pazurki obcinac???? ja to jestem przerazona heh. Wogole wszystko zaczyna mnie przerazac :)

Milutek zycze Ci zebys sie dowiedziala co tam za skarby nosisz?

Ja sie ciesze ze 2chlopakow jakby 2 dziewczynki tez bym sie cieszyla, jakos parki nie chcialabym sama nie wiem czemu. Moze z oszczednosci hehe i ze tej samej plci dzieci chyba lepiej sie dogaduja. Ale kiedys bylam przeciwna zeby ubierac bliznieta tak samo a teraz jak patrez na ciuszki to takie to slodkie jak dwie istotki tak samo ubrane :) chociaz nie duzo mam identycznych rzeczy. Ewentualnie podobne. A Wy macie duzo takich samych ciuszkow?

Olis no to super ze juz bedziesz miala swoje kobietki :) ale nie mialam pojecia ze trezba miec rozwarcie do cc.o boze to jak nie beede miala to tak bede sie kulac do 40 tyg!!!!??? wow

Jedynka mój mąż dzielnie zaoferował się że będzie dzieciom pazurki obcinał więc w odpowiednim momencie mu o tym przypomnę. Co prawda nie trzymał NIGDY noworodka na rękach, nawet nie widział więc zobaczymy czy mu mina nie zrzednie :)
Jak mu ostatnio pokazłam skarpetusie dla newbornow z c&a to niby się uśmiechnął i mówi to będą miały takie stopy?????????

Olis ale super że już wiesz na czym stoisz i że to tak niedługo.

Ja po przeczytaniu tej książki o której wam pisałam ciesze się że będzie para. Oczywiście oszczędności nie będzie ale moim zdaniem z tą samą płcią jest więcej kłopotów

A mam takie głupie pytanie. Jutro według OM zaczynam 31 tydzień. I to znaczy że leci mi 31 czy 32 od jutra?

Leci Ci 32 (np 36tyg + 1 d to 37 tydz)

edit bląd jesli zaczynasz 31 to masz 30 + ileś tam dni

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry