• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

268945_2123270795651_1062270100_2496695_5145762_n.jpg

to moj dzisiejszy brzuszek ;) rowno 26 tyg ;)

reklama
już koniec ze szkołą....już jestem technikiem:) ale fakt nudzę się strasznie....tym bardziej że siostra,mama i siostrzenica wyjechały nad morze....a mąż dużo pracuje....więc teraz bardzo się nudzę...

hej dziewczyny, tak szybciutko.... urodzilam we wtorek silami natury Maya 2855gr o godz 18:50 i Lucas 2130gr o 19:07.
Dzisiaj wrocilismy ze szpitala, tz bez Lucasa gdyz jest malutki i musza go podtuczyc :) Niezbyt mile uczucie jak jedno zostaje w szpitalu ale trzeba byc twardym.... wszystko w porzadeczku, czujemy sie dobrze, jak sie ogarne to naskrobie cos wiecej....
DSC08161_resize.jpgDSC01284_resize_resize.jpg

hej dziewczyny, tak szybciutko.... urodzilam we wtorek silami natury Maya 2855gr o godz 18:50 i Lucas 2130gr o 19:07.
Dzisiaj wrocilismy ze szpitala, tz bez Lucasa gdyz jest malutki i musza go podtuczyc :) Niezbyt mile uczucie jak jedno zostaje w szpitalu ale trzeba byc twardym.... wszystko w porzadeczku, czujemy sie dobrze, jak sie ogarne to naskrobie cos wiecej....
Zobacz załącznik 366706Zobacz załącznik 366707

o Boze! jakie slodziaczki! gratuluje Kochana!!! tak sie zastanawialam wczoraj czemu Cie nie widac na forum i oto powod... :-) tak sie zastanawiam co u malekropki...

reklama
Gratulacje!!!Nie martw sie,wazne ze dzieci zdrowe.

Dziewczyny ja tak jeszcze o opiece zdrowia na wyspach.Kwestia podejscia i doswiadczen.
Ja sie cieszylam ze nie badano mnie ginekologicznie.Coraz wiecej panuje teorii ze to wcale bezpieczne nie jest.
Urodzilam troje dzieci,pierwsza ciaza zagrozona, zakonczona w40 t.Podwojna w 38z.Opieka fantastyczna ,lezala
Kilka razy w szpitalu i zlego slowa nie powiem.Usg co dwa tygodnie,za kazdym razem krew,mocz.Po porodzie super,w nocy pomoc pielegniarek na kazda prosbe.Jedzenie fanttyczne i ciagle cos przynosili.
Po porodzie przez dwa miesiace przyjezdzala pielegniarka.W sumie tylko przychdzi 3 razy chyba ale do nas przyjezdzala bo i tak byla na osiedlu i zawsze wstapila zmierzyc,zwarzyc dziewczynki.Mi zmieniala opatrunki bo mialam infekcje rany po cc.
W Irlandii mieszkam prawie 10 lat.Mam wspanialego lekarza prowadzacego,ktory oduczyl nas nadmiernej paniki i latania z kazdym katarkiem czy goraczka odrazu do lekarza po antybiotyk.Jestem w 100 procentach zadowolona:-)
A polska opieke niestety wspominam nie milo.Dodam jeszcze ze 30 km od mojego miasta sa dwie polskie kliniki.Nie korzystam i nie mam zamiaru.Sami partacze i naciagacze. A pan ginekolog to konowal dajacy profilaktycznie hormony jak witaminy nawet gdy kobieta nie ma ciazy zagrozonej.Dwie moje kolezanki doprowadzil do zalamania nerwowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry