reklama

Ciąża bliźniacza

Kurde Milena...martwię się o Ciebie....aa bierzesz tą nospe i częściej magnez?? ta opieka za granicą mnie dobija i ceny...fuck....leż i się nie ruszaj...a jak się jeszcze powtórzy to odrazu do szpitala nawet się nie zastanawiaj......

ja nie umiem ich rozpoznać, albo po prostu nie mam skurczy bo biorę tabletki....raz na jakieś 3-4 dni jak duuuużo się nachodzę to mi się tak jakby stawiał brzusio i jest mega twardy...ale za jakieś 20-30 sekund przestaje......

reklama
Kurde Milena...martwię się o Ciebie....aa bierzesz tą nospe i częściej magnez?? ta opieka za granicą mnie dobija i ceny...fuck....leż i się nie ruszaj...a jak się jeszcze powtórzy to odrazu do szpitala nawet się nie zastanawiaj......

ja nie umiem ich rozpoznać, albo po prostu nie mam skurczy bo biorę tabletki....raz na jakieś 3-4 dni jak duuuużo się nachodzę to mi się tak jakby stawiał brzusio i jest mega twardy...ale za jakieś 20-30 sekund przestaje......
d

dzieki leze plackiem, choc na te skurcze podobno lepiej sie ruszac, ale ja leze zeby dokladnie obliczac czas ile trwaja i jaka jest odleglosc miedzy nimi. ehh zawsze cos ;( ps biore no spa i magnez 3 razy dziennie...

25t6d (922 x 1530).jpgMilena trzymam kciuki....mmooooocno...musi być dobrze....

a to mój brzusio i ja w dzisiejszym dniu.....

Ostatnia edycja:
ale cud brzulek;-)
Dziewczyny jak lezałam z Franiem na patologii to dziewczyny prócz no spy w takich sytuacjach miały zalecane ciepłe prysznice rozluzniające. Tak czy siak rozumiem Wasze paranoje i jestem z Wami, pamiętajcie ze te cholerne skurcze Brixtona Hicka czy jak mu tam potrafią byc łudząco podobne i bardzo upierdliwe. Rany...boje sie, że dołącze do grona skurczy, ciągnięc itp juz niebawem

spokojnie karola....przynajmniej będziesz wiedzieć że mogą takie być...i to nic poważnego...ja w piątek do lekarza....już nie mogę się doczekać.....

Milena i jak tam się czujesz???

Ostatnia edycja:
Karola79 spokojnie, nie denerwuj sie mam nadzieje,ze Cie ta beznadzieja ominie...
ja wzielam ciepla kapiel i troche pochodzilam i jest troszke lepiej. zobaczymy jak bedzie jak sie poloze do lozka. ale jak chodze jest ok...
rabbit brzuszek pierwsza klasa. moj jest troche wiekszy ale to tylko dlatego,ze to moja 3 ciaza. ciekawa jestem jak bedziemy wygladac z a 5-6 tyg :-D

ps ale rzeczywiscie masz wysoko brzuszek, moj jest duuuzo nizej moze dlatego wydaje mi sie ze jest wiekszy. ;-)

noo na pewno nie będziemy mogły się ruszyć...heheh ja już wszystko wytrzymam tylko żeby dzieciaki były zdrowe....niech już będzie koniec sierpnia...żebym miała wszytsko gotowe....pokoik zrobiony....oo właśnie zaraz wam pokaże jak chcę zrobić.....http://allegro.pl/naklejki-scienne-safari-safari-ab-1-m2-promocja-i1678593367.html

chce kupić takie naklejki i zrobić trawkę zieloną a resztę jaśniutki żółto-piaskowy.....jak myślicie??

Ostatnia edycja:
noo na pewno nie będziemy mogły się ruszyć...heheh ja już wszystko wytrzymam tylko żeby dzieciaki były zdrowe....niech już będzie koniec sierpnia...żebym miała wszytsko gotowe....pokoik zrobiony....oo właśnie zaraz wam pokaże jak chcę zrobić.....NAKLEJKI ścienne SAFARI, SAFARI AB - 1 m2 PROMOCJA (1678593367) - Aukcje internetowe Allegro

chce kupić takie naklejki i zrobić trawkę zieloną a resztę jaśniutki żółto-piaskowy.....jak myślicie??

naklejki super, i kolorystyka tez mi sie podoba ;) mam nadzieje,ze szybko sie uporasz z tym, bo pozniej bedzie ciezko...
ja od jutra biore sie za pranie ubranek i prasowanie, ale mowie Ci mam tego tyle,ze chyba 4 dni to bede robic...
ale chce miec juz to z glowy. a i czas mi szybciej zleci moze...

Rabbit, fajny brzusio :):) mówiłaś że masz jakiś rozlazły czy coś w tym stylu a tu proszę jaki zgrabniutki :)
Ja ostatnio wybierałam zdjęcia do wywołania i zrobiłam sobie kolaż z mojego brzucha, wiec tak dla porównania (choć porównywac nie ma co bo każdy brzuch jest inny)
Desktop (2).jpg

reklama
rainmanka śliczne fotki brzusia....to z kokardkami bardzo mi się podoba też muszę takie zrobić...:)

a pokoik mam nadzieję że tak wyjdzie...i że to nasze ostateczne słowo:)

powodzenia z prasowaniem....:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry