Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to dopiero byl klops 
Rabbit moze maluszki zmienily pozycje?? albo jeden z nich? tez takmialam i teraz wiem,ze obie sa glowkami do dolu...dziewczyny mam pytanie czy miałyście taki moment że brzusio dużo urósł...i stał się taki napięty...gorzej się oddycha...i czuje napięcia brzusia i w pachwinach....jest jakby wyżej....martwię się bardzo czy wszystko oki...jakoś kurde nie umiem odróżnić skurczy.,...ale ten brzusio jest cały czas taki sam....także to nie skurcze....jak leże na boczku to też ciągnie.... czy to normalne?????? to moja pierwsza ciąża i się martwię....
Milena wow ale kolos ta twoja Julcia.....ciekawe czy moja Julka też będzie dużapowiedz mi masz takie objawy o których pisałam wyżej?????
no właśnie wydaje mi się że zmieniły....cały czas czułam ruchy po bokach...a teraz góra albo dół....
ale powiedz to takie dziwne napięcie jakby skóry na zewnątrz i w brzuszku to normalne??
dokladnie skonczone 35 tyg i mozemy sie rozpakowac ;Ddzięki....bo już bardzo się martwiłam....już chce 1 września....i mogę się rozpakować.....