reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

ranne ptaszki z Was:)

Karola79 - super ze juz w domku jestes i wszystko ok, a jak ładnie dziewczynki ważą:) w jakim szpitalu byłaś?

Rabbit - pogadaj z lekarzami, a nóż wypuszcza Cie szybciej, trzymam kciuki

Milenka po remoncie pokoiku poproszę foty:)

u nas szaro, zimno i bleee

Na Madalinskiego, w mojej opini najlepszy szpital

reklama
hej hej. normalnie wcielo mi co napisalam :(
jestesmy juz po wizycie, dziewczynki maja 600 i 650 gr, wszystko jest OK, szyjka sie trzyma, od lekarki dostalam zalecenie aktywnego trybu zycia :) choc wszystko w granicach rozsadku oczywiscie :) teraz wizyta za 3 tyg, ale niestety musze zrobic glukoze..bleee noo ale coz damy rade!! :):rofl2:

hej hej. normalnie wcielo mi co napisalam :(
jestesmy juz po wizycie, dziewczynki maja 600 i 650 gr, wszystko jest OK, szyjka sie trzyma, od lekarki dostalam zalecenie aktywnego trybu zycia :) choc wszystko w granicach rozsadku oczywiscie :) teraz wizyta za 3 tyg, ale niestety musze zrobic glukoze..bleee noo ale coz damy rade!! :):rofl2:

super!! ciesze sie ,ze wszystko ok ;)
Ania pisala ze ja wypuscili dzis, tzn wypisali :-D fajnie w pelnym skladzie znow sie zrobi ruch na BB :)

hejka dziewczyny....wróciłam do świata żywych...i na pewno będę mega aktywna na BB...

dzisiaj rano wypuścili mnie ze szpitala...po obchodzie i badaniu ginekologicznym stwierdzili że nie ma co mnie trzymać....brzuszek lekko napięty ale lekarz stwierdził że tak będzie już do końca...szyjka zamknięta lekko skrócona...a dzieciak uciska na szyjkę główką...(Julcia) mam leżeć plackiem w domku...skontaktować się z ginem moim i brać ładnie tabletki (fenoterol,isoptin, nospa forte, luteina)

hejka dziewczyny....wróciłam do świata żywych...i na pewno będę mega aktywna na BB...

dzisiaj rano wypuścili mnie ze szpitala...po obchodzie i badaniu ginekologicznym stwierdzili że nie ma co mnie trzymać....brzuszek lekko napięty ale lekarz stwierdził że tak będzie już do końca...szyjka zamknięta lekko skrócona...a dzieciak uciska na szyjkę główką...(Julcia) mam leżeć plackiem w domku...skontaktować się z ginem moim i brać ładnie tabletki (fenoterol,isoptin, nospa forte, luteina)

th_hooray.gif

reklama
Do góry