reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
reniag
user-online.png
-Są cudowni:-)niesamowite chłopaczki :-)

Boskie i takie duże. Jeszcze raz gratuluje

dziewczyny za pozwoleniem Rabbit -Ani wklejam zdjecie Jasia i Juleczki

312677_2305743237348_1062270100_2756755_1042417547_n.jpg

Boskie !!! :-D

U mnie 36 tydzień ! Dziś byliśmy zważyć nasze Niunie. 4x ważył je i wychodziło od 2,7kg-2,9kg ;-) Jak się nie rozmyślę to w poniedziałek-wtorek CC :shocked2:

Jeżeli któraś z Was ma kontakt z mamami po CC ,to może zda relację jak było i jak się czują? Bo ja mam tonę strachu!

hej dziewczynki, u mnie dzis troche pracy bylo, bylam po ostatnie rzeczy dla dziewczynek, w sumie juz mam wszystko oprocz pieluszek i apteki, jutro odbieramy lozeczka i zaczynamy wszystko ukladac.

marlenitas ja codziennie rozmawiam z ania rabbit i jest juz OK, troche cierpi przy obkurczaniu sie macicy, ale tak mowi ze czuje sie ok...
zazdroszcze ci tej cc juz w przyszlym tyg :) ja jeszcze 6 tyg musze wytrzymac, mam nadzieje ze dziewczynki niczego predzej nie wywina :)

reklama
Ale śliczne dzieciaczki zarówno Reni jak i Rabbit :):) ech aż sie łezka w oku kreci że moje tez kiedys takie malutkie byly....

jesli chodzi o cc to jest bol potem bo to przeciez operacja ale jak np u mnie najbardziej bolalo obkurczanie ale dawali mi i na to by szybciej sie obkurczala i żeby tak nie bolalo.... ogolnie to i tak sprawa indywidualna bo jedne przechodza to lepiej inne gorzej ale nie ma sie co bac i stresowac, da sie przezyc i potem szybko sie zapomina a dzieciaczki jakos na swiat musza przyjsc! :)

Do góry