reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

też mam ciążę jednokosmówkową i córcie będą póki co rosną w miare równo ostatnio jedna wyprzedsziła drugą nie wiem jak wagowo ale na dn to usg wskazywało różnicę 4 dni to dużo nie wiem :baffled: boję się właśnie tego podjadania - podkradania najbardziej ale mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze :happy:

trzymam kciuki za ciebie i powodzenia - niech maluchy będa w Tobie jak najdłużej :tak:

Faktycznie z tym podkradaniemto strach,4dni róznicy to jeszcze nie różnica,tak przynajmniej powiedziałby mój lekarz,u mnie jest tydz.różnicy między dziewczynkami,z tego co wiem to trzeba zacząć się bać jeżeli róznica w rozwoju maluchów będzie na poziomie 20%
Kurcze z jednej strony boję się tego porodu,bo człowiek tak do końca nie wie co go czeka cc czy sn,ale tak naprawdę chciałabym już mieć swoje lalunie przy sobie,zresztą jak każda z nas:tak:

reklama
Donka28
ale twój mąż bedzie mial wesolo -4 kobietki w domu! łazienka bedzie wiecznie okupowana:-D
mój mąż bardzo chce 2 dziewczynki ale w żartach powiedzial ze na dzialke sie wyprowadzi bo w domu oszaleje :-):-)

Donka28
ale twój mąż bedzie mial wesolo -4 kobietki w domu! łazienka bedzie wiecznie okupowana:-D
mój mąż bardzo chce 2 dziewczynki ale w żartach powiedzial ze na dzialke sie wyprowadzi bo w domu oszaleje :-):-)

Też śmiejemy się,że będzie musiał wybudować łazienkę dla siebie,ale co najzabawniejsze to on chce popracować jeszcze nad synem:szok:,tylko kto by taką gromadkę wykarmił;-)

Donka28
ehehe mój też się śmieje że z trzema babami w domku to on nie wytrzyma :-D a potem powiedział że w sumie nie bo to będą córunie tatunia i jakoś da sobie radę gorzej wtedy będzie ze mną:-D no ale co by nie było to zawsze jedno będzie tak jakby pokrzywdzone jakby nie było przy bliźniakach jednojajowych albo dwie dziewczynki albo dwóch chłopców

hehe to odwazny jest po 3 kobitkach to niewiadomo jakie są szanse na synka! ale oczywiscie powodzenia zycze!
:-):-)
jedno wiem! napewno bedzie u was wesoło!
zazdroszcze ze u Ciebie juz prawie koniec ciązy! ja juz bede pewnie w majtki sikac ze strachu

hehe to odwazny jest po 3 kobitkach to niewiadomo jakie są szanse na synka! ale oczywiscie powodzenia zycze!
:-):-)
jedno wiem! napewno bedzie u was wesoło!
zazdroszcze ze u Ciebie juz prawie koniec ciązy! ja juz bede pewnie w majtki sikac ze strachu
tata mojej koleżanki tez trenował zeby syna zaliczyc, 4 córy mu wyszly hehehe. Ja więcej dzieci nie planuje i troche mi przykro, że nie będe miec córeczki, sama mam super kontakt ze swoją mamą, myślałam, że sama taki stworzę ze swoją córką. Żyłam też przez jakis czas, że będzie parka, potem córeczce wyrósł siusiak i czar prysł. U mnie będzie 3 chłopów, kto to towarzystwo wykarmi jak będą dojrzewać:szok:, ale mąż się śmieje, że bede mieć obstawę hihi.
Najbardziej mnie martwi, że będe kiedys podwójną teściową...a to trudna rola.

niuleczka
pociesze cie troche chlopcy tez są swietni bedziesz z nich napewno dumna ale fakt wykarmic bedzie ciezko dacie rade

kiedys mi moja byla szefowa powiedziala ze wolałaby 6 synów niz 1 córkę taka jaką ma !pewnie sie domyslasz dlaczego!czort niesamowity-wiek dojrzewania i buntu

reklama
oj mojego męża zdecydowanie lepiej ubierac jak żywic!
u mnie jeszcze niewiadomo jaka plec równie dobrze moze byc 2 chlopców!
:-):-) choc bardzo parkę bym chciala bo raczej na kolejne dzieciątko juz sie nie zdecydujemy

Do góry