Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no chyba tak będzie, że natura zdecydowała o zaburzeniu wątkowej kolejności porodów :-)Yummy to się porobiłoa jednak mnie wyprzedzisz.Waga dzieci imponująca
My tu kciukole zaciskamy i koniecznie dawaj znać co tam z Wami
Tak na marginesie-to jak to jest z tym rozwarciem,czy ono szybko postępuję?
Leż i zaciskaj kochana. Maluszki mają super wagę....a może byś tak do 14 lutego wytrzymała;-)Trzymam kciuki:-)siema;-) troche pozno, ale dopiero wrocilam od gina:-) przegiecie palnika
moje maluchy zrownaly sie wagowotego jescze nie grali:-) sa duze- 2430 g kazdy:-)
mamusia jest bardzo szczesliwaporod moze nastapic w kazdej chwili- szyjka zgladzona, rozwarcie 3 cm- powiedzial, ze daje mi tydzien maks
zaciskam nooogi, musze wytrzymac chociaz do niedzieli!!!!!
anuśka może jedna dzidzia tam leży? Moja jedna Gwiazdka leży nisko, poprzecznie, miednicowo i jak sie rusza to czuję to tak jakby mi czymś w pochwie grzebanoTakie mega dziwne i czasem niemiłe uczucie, jak się mocnej kręci.

a wiecie co tez tak mialyscie ze w pewnym momencie brzuszek zaczal sie opuszczac?moja mamuska zauwazyla ze jest nieco nizej od paru dni,ale to chyba normalne nie? Jeny jedna ciaza a tyle watpliwosci ciagle
A inne mamusie jak dzis sie czuja?faktycznie moze malenstwo sie tak ulozylo...a mnie aktualnie dobija jak malo sily mam!jestem sama na siebie zla zrobilam mieszkanie odkurzaczem umylam lustra i...musialam sobie odsapnac wrrr normalnie jak to mnie wkurza...a wiecie co tez tak mialyscie ze w pewnym momencie brzuszek zaczal sie opuszczac?moja mamuska zauwazyla ze jest nieco nizej od paru dni,ale to chyba normalne nie? Jeny jedna ciaza a tyle watpliwosci ciagle
A inne mamusie jak dzis sie czuja?
-nieprzyjemne uczucie