pachnąca
Fanka BB :)
Asiek- powodzenia!!! 

tydzień zleci migusiem
trzymam za Ciebie mocno kciuki&&&&&&&& suwaczek masz już ładny, więc nic się nie martw
Dziewczynki- Wasze dzieciątka są przecudne

i dzięki nim coraz bardziej spieszy mi się do własnych
Nnatalie- koniecznie zapytaj lekarza o te skurcze i krwawienia. Ja miałam krwawienie w 12tc, a potem już nie. A twardnienia brzucha i skurcze to dopiero po 22-24 tc mnie zaczęły nawiedzać.
Dytko- nie martw się tym szpitalem, damy radę
w końcu to tylko parę dni
ja też spakowałam książki
i biorę pod uwagę możliwość, że zostanę tam już do końca, bo nigdy nie eiadomo jak tam szyjka (a ostatnie dwa dni skurcze dość częste mnie męczą).
U mnie lekarz nic nie mówi o sterydach, ale jak Was czytam to widzę, że w zasadzie wszystkie dziewczynki na forum dostają je profilaktycznie.. i też wolałabym je dostać
Miss- jak klikam na link podaje, że jest niepoprawny.
I pytanie techniczne- jakie macie termometry dla maluszków? Chodzi mi o konkret- firmę itp. Ho ja niestety nie ufam elektronicznym, bo zaniżają względem rtęciowych i nie wiem teraz jaki kupić, żeby był wiarygodny..
Dziewczynki- Wasze dzieciątka są przecudne
Nnatalie- koniecznie zapytaj lekarza o te skurcze i krwawienia. Ja miałam krwawienie w 12tc, a potem już nie. A twardnienia brzucha i skurcze to dopiero po 22-24 tc mnie zaczęły nawiedzać.
Dytko- nie martw się tym szpitalem, damy radę
U mnie lekarz nic nie mówi o sterydach, ale jak Was czytam to widzę, że w zasadzie wszystkie dziewczynki na forum dostają je profilaktycznie.. i też wolałabym je dostać
Miss- jak klikam na link podaje, że jest niepoprawny.
I pytanie techniczne- jakie macie termometry dla maluszków? Chodzi mi o konkret- firmę itp. Ho ja niestety nie ufam elektronicznym, bo zaniżają względem rtęciowych i nie wiem teraz jaki kupić, żeby był wiarygodny..
Ostatnia edycja:

Będę meldować na forum co i jak u Ciebie - a Ty się dzielnie trzymaj w szpitalu
jak dla mnie straszna porażka i strasznie nie dokładny.