reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Bibiana - ja pokarmu mam sporo, przynajmniej tak mi się zdaje;-) tylko dla Małego Głoda za mało :-D
Ja sobie nie wyobrażam chodzenia bez majtek tylko w podkładach przy dwójce maluchów. Ja krawawiłam dość mocno (z resztą do tej pory się jeszcze czyszczę - taki bonus) i nosiłam nawet po 2 wkłady. Nie wyobrażam sobie podtrzymywania ich udami:szok:

reklama
A ja cały pobyt w szpitalu podtrzymywałam udami:-). Mało to było komfortowe i chodziłam jak kaczka, ale każda bielizna mnie uwierała. I miałam tak jak Ty, Lilonka, krwawienie ponad miesiąc. Dopiero od kilku dni tylko plamię.

Maggi - nie wiem co może być z tą ankietą...sprawdzałam, ale nie wyskakuje żaden błąd...:confused:
A za bloga bardzo dziękuję, strasznie miło to czytać:-). To rodzaj mojego odreagowania;-)
Ja miałam majtki wysokie siatkowe, ale mi przeszkadzały, więc jak pisałam wyżej, nie nosiłam. Jakoś to ogarnęłam udami. A podpaski (a właściwie bliżej im do pieluch) miałam Belli i byłam zadowolona.
Na ranie miałam opatrunek jeden dzień, potem mi go zerwali. Ogólnie rana ma się jak najwięcej wietrzyć, wtedy ponoć lepiej się goi.

Lilonka - nie poddawaj się z karmieniem! Mnie w poradni powiedzieli tak: po karmieniu laktator i nawet jak nic nie leci to go chwilę potrzymać. I tak każdego dnia. Ja sobie rozkręciłam laktację na całego.

Ostatnia edycja:
Miss Cinname ja również próbowałam zrobić ankietę, ale po przejściu pierwszej strony i kliknięciu dalej pojawia się strona że wszystko zostało usunięte, coś tam nie tak jest

miss cinname I mi tez udalo sie wypelnic Twoja ankiete:blink: mam nadzieje ze przynajmniej troszke sie przyda.

dziewuszki kochane a jak u was sprawy z rozstepami:confused: szczegolnie u tych z poczatku listy. Ja tak ogladam swoj brzuchol I jeszcze nie widze choc czuje ze skora tak napieta ze lada dzien cos wyskoczy:eek:. mam nadzieje ze nie za duzo:sorry:

Elala - niewykluczone, że nie pojawią się wcale. Jeśli nie masz tendencji to może Ci się uda:tak:. Ja mimo tego, że brzuch urósł mi o 60 cm i przytyłam ok 15 kg to nie mam ani pół rozstępu. Bałam się, że wyskoczą mi na końcówce albo po porodzie ale dalej nic. Więc trzymam kciuki;-)

Elala tak jak pisze miss moga sie w ogole nie pojawic jesli nie masz do tego predyspozycji.
U mnie niestety po pierwszej ciazy wyskoczyly i to sporo a najgorzej juz na sam koniec ale ja jestem z tych co mimo ze smaruja to wyskakuja,mam chociaz nadzieje ze w tej ciazy za duzo nowych sie nie pojawi:-p

Udanej majowki dziewczyny u mnie sliczne slonko wiec plan na dzis to grill:-)

reklama
Elala - niewykluczone, że nie pojawią się wcale. Jeśli nie masz tendencji to może Ci się uda:tak:. Ja mimo tego, że brzuch urósł mi o 60 cm i przytyłam ok 15 kg to nie mam ani pół rozstępu. Bałam się, że wyskoczą mi na końcówce albo po porodzie ale dalej nic. Więc trzymam kciuki;-)

Miss - aleś szzęściara - mnie wywaliło chyba 2 tygodnie przed porodem - wokół pępka. Trudno się mówi :-)
A to moje skarby dziś:

Do góry