Kochane kobitki, 9kwietnia dostałam okres ale trwał tylko 2 dni i był mniej skąpy niż zwykle, kolejne 3 dni były to tylko lekkie mało widoczne plamienia, cykle mam co 25-28 dni, okres powinnam dostać 7 maja, ale nie pojawił się, zrobiłam dziś test wyszedł negatywny, brzuch nie boli, czasem tylko czuje kłucie w jajnikach, tydzien temu Miałam mocne kłucie w jajnikach i uczucie kłucia i ciągnięcia macicy do tego stopnia, ze nie mogłam się ruszyć, czuje się lekko inaczej niż zwykle, czy to jednak może być ciąża ?
reklama
jasani
Fanka BB :)
Skoro okres był mniej skąpy niż zwykle to była to normalna miesiączka. Jak był sex to może być i ciąża. Zrób betę i będziesz wiedzieć na 100 %.Kochane kobitki, 9kwietnia dostałam okres ale trwał tylko 2 dni i był mniej skąpy niż zwykle, kolejne 3 dni były to tylko lekkie mało widoczne plamienia, cykle mam co 25-28 dni, okres powinnam dostać 7 maja, ale nie pojawił się, zrobiłam dziś test wyszedł negatywny, brzuch nie boli, czasem tylko czuje kłucie w jajnikach, tydzien temu Miałam mocne kłucie w jajnikach i uczucie kłucia i ciągnięcia macicy do tego stopnia, ze nie mogłam się ruszyć, czuje się lekko inaczej niż zwykle, czy to jednak może być ciąża ?
Anusiak1990
Badanie krwi rozwieje Twoje wątpliwości
Anusiak1990
Mozesz je zrobic okazdej porze dnia noe musisz byc na czczo w każdym laboratorium wykonuja takie badanie
Już możesz robić, jak jesteś w ciąży to coś wyjdzieKiedy można zrobić betę hcg
reklama
Już możesz robić, jak jesteś w ciąży to coś wyjdzie
Mam iść po skierowanie do lekarza czy moge iść po prostu do przychodni rano na badanie krwi i powiedzieć ze chciałabym zrobić betę hcg ? Ile takie badanie kosztuje
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Można zrobić prywatnie bez skierowania. Około 30-35zlMam iść po skierowanie do lekarza czy moge iść po prostu do przychodni rano na badanie krwi i powiedzieć ze chciałabym zrobić betę hcg ? Ile takie badanie kosztuje