Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patrycja Nie ma sprawy ;-) Ja otrzymałam dużo wsparcia na tym forum i teraz mogę go dawać innymPiękną masz datę ślubu. Ten dzień jest moim ulubionym dniem w roku z racji pewnych wydarzeń sprzed paru lat. Sentymentalnie
Ogólnie 22 to moja ulubiona liczba. Chciałam, żeby synek się urodził 22, ale chciałam też, żeby był spod lwa. Urodził się 23, a to pierwszy dzień lwa ;-)
Też jestem spod tego znaku;-)Dasz radęja jestem na dziennej medycynie. idę na 5 rok, czyli jak sie urodzi, to zostanie jeszcze rok, czy któraś z Was ma podobne doświadczenia. W ogóle boję sie bo na praktykach woziłam pacjentów na rentgen, a wcześniej nawet asystowałam do operacji przy RTG, wiec nie wiem czy napewno z dzidzia wszystko ok. ale wierzę, że i z dzidziusiem da sie skończyć medycynę. Będe lekarzem! Trzymajcie kciuki![]()
Trzymamy bardzo mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo
ja jestem na dziennej medycynie. idę na 5 rok, czyli jak sie urodzi, to zostanie jeszcze rok, czy któraś z Was ma podobne doświadczenia. W ogóle boję sie bo na praktykach woziłam pacjentów na rentgen, a wcześniej nawet asystowałam do operacji przy RTG, wiec nie wiem czy napewno z dzidzia wszystko ok. ale wierzę, że i z dzidziusiem da sie skończyć medycynę. Będe lekarzem! Trzymajcie kciuki![]()