reklama

Ciąża po 40

Najpierw trzeba mieć co umyć :-) ledwo te zęby widać nad dziąsłami, tylko falbanki wystają więc do mycia muszą jednak trochę podrosnąć :))) ale dziamają jednak rewelacyjnie... mam myszo-biedrona :-D
Misia to Kubutek już 8 zeboli posiada? :-D Jak Wandzia będzie miała tyle samo napuszczę ją na ojca i nie żre :)))

reklama
hej
miałam koszmarnie intensywny dzień, ledwo żyję....

Marzenko cieszę, się że Twoja córa już wydobrzała, powiedz, czy ten osobnik który ja potrącił poniesie jakieś konsekwencje, czy robicie coś w sprawie jakiegoś odszkodowania???

Misia wycena mojej szafy do wiatrpołapu - 1600zł :-D - bez bajerów, 5 półek dołem, drążek na kurtko-płaszcze, na górze 1 półka, dł. 150 cm, 2 płaty drzwi przesuwanych-lustro.

Nie mnie oceniać sytuację z uśpieniem psa....wet nie powinien uśpić to raz, sytuacja cięzka, fakt, ale można zapewne było znaleźć inne wyjście niż śmierć, może głupie porównanie, ale są matki które wyrzucją noworodka na śmietnik..a mogą przecież nie chcąc go, zanieść do okna życia.....wyznaję pogląd, że nie mam prawa życia odbierać żadnej istocie , nawet pająki ( których nienawidzę ) wyrzucam za okno, a nie zabijam, Zoyka tak czy inaczej, współczuję CI..

No całe OSIEM :-D cztery na dole, cztery na górze :-D
Pytałam dentysty jak myć - ma Dżola stwierdziła, że sama swemu synowi nie myła od początku :baffled: ja "szoruje"szczoteczką na palec a regularną szotę dostanie jak sam będzie stał bo teraz z tym staniem różnie ... tzn. umięjętności są tylko nie zawsze chęci idą w parze :-D

Jola i zresztą większosć dentystów twierdzą że bardziej chodzi o oswojenie z mycie, o oswojenie ze szczoteczką. Ma nie zasypiać z butlą w dziobie, nie pijać słodzonych rzeczy i to cała filozofia.

Ale juz jestem wypluta meczy mnie ta moja gizda tymi kapslami codziennie i spacerowaniem bo ja musze krok w krok za nia jak ona sama jeszcze dobrze nie chodzi tylko za raczke

Majuska pewnie ze odpowie nie odpuscimy tego tym bardziej ze facet był pijany przeciez gnuj mógł zabic ludzi wierzdzajac na nich na tym przystanku , jak tylko Ania wyjdzie ze szpitala zaraz zakłada sprawe , zeznania juz złozyła w szpitalu , mamy szczescie bo misiek ma przyjaciela który jest policjantem dobrze nas pokierował co mamy robic w jej i miska sprawie za pobicie szefa na razie jest cicho ponoc złozył na niego doniesienie ,

Klaudusia moja ma 8 zabków ale nie gryzie jak inne dzieci i dziekowac bo to nie za fajny nawyk u dzieci i nieprzyjemny, ona bardziej jak sie zdenerwuje to rzuca wszystkim co ma akurat w rece

Ania moja na dniach wyjdzie ze szpitala jak sie cieszymy dziewczyna jest dzielna chodzi juz prawie sama , jeszcze bedzie sie rechabilitowac ale mówiła mi ze woli dojezdzac albo dochodzic niz byc w szpitalu w koncu kto tam chce byc

Ide spac dobranoc mamuski i malenstwa kochane

Witam się, wyjątkowo po kawie ale druga już w planach:-D
Marzena super, że córka niedługo wyjdzie ze szpitala a w domu zawsze lepiej...
Majuska to jest normalna cena za szafę, rzekłabym że nawet niska jak za drzwi lustrzane przesuwne. Misia ma swoją szafę niemal trzy razy większą ale i tak 25 tysiaków powala z nóg :)

My do mycia zębów poczekamy jeszcze trochę zęby są ale bardzo powoli rosną i chyba idą kolejne bo od wczoraj zaczęła się znowu ślinić a był spokój kilka dni.
Wczoraj w końcu przyszedł parapet do pokoju i już obsadzony wygląda bardzo ładnie. Ale też powiem Wam że z wyceną był cyrk: 180 cm we Wrocławiu kosztował 110 zł a w Świdnicy z wysyłką kurierem i z bocznymi zabezpieczeniami zapłaciłam 72 zl z tego wysyłka to było 30 zł. Różnica za metr parapetu porażająca i dlatego wolałam poczekać 10 dni niż tutaj przepłacać. No w przyszłym tygodniu w końcu malowanie pokoiku :-D i chyba na koniec września przeprowadzimy Wandzię na jej włości :))) Niestety na razie mebelków nie kupimy, bo nie damy rady z pieniędzmi ale ma swoją komodę, łóżeczko i póki co wystarczy a do końca roku umebluje się już fajnie tym bardziej, że też kombinujemy stolarza żeby zrobił meble na wymiar bo pokój jest malutki i ma około ośmiu metrów z wykrojami na komin wentylacyjny. Taki mocno nieustawny... jak się nie uda ze stolarzem to w końcu obydwoje potrafimy robić niewielkie meble i tylko się zamówi odpowiednio docięte płyty i poskręca:)) Powinno wyjśc taniej niż kupowac komody po 300 zł za sztukę nie wspominając o jakimś słupku czy regale.
Zapraszam do drugiej kawy :-D

Witam,
Obudzilysmy sie obydwie o 8, szaro za oknem ze wstawac z lozka sie nie chce wiec lezymy.
Reszta domu jeszcze spi bo cisza.
misia moj Patryk mimo, ze sam stac potrafi ;) to i tak my myjemy mu zeby bo ma byc dokladnie a nie zjadanie pasty i pomemlanie po jezyku ;)

reklama
Witam

u nas pobudka była o 7 to norma mała spała calutenka noc spokojnie i ja jestem wyspana

Aniu ja ide na kawe jakos mi sie zachciało chociaz nie pije wogóle a co tam raz za jakis czas mozna machnac i kawe
Ollena u nas za oknem tez szaro , buro i ponuro , wyłazic mi sie nie chce ale zaraz trzeba bo mała musze wypuscic z łózeczka to mały buszmen nie chce w nim siedziec tylko buszowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry