reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzien dobry

u nas tez caluska nocka przespana od 19 do 6.30 rano tylko cud miód takie spanie wam zycze mamuski ,u Klaudusi zauwazyłam kolejnego zebola jak one bezobjawowo jej wychodza nawet nie wiem kiedy a tam szykuja sie nastepne pod palcem wyczułam tylko nie wiem które czy 3 czy 4
Najwazniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szef Miska wycofał oskarzenie o pobicie , dzwonił do niego i go przeprosił normalnie w szoku wielkim jesteśmy , powiedział mu ze na dniach sie chciałby z nim spotkac i porozmawiac
Witam mamunie i zapraszam na kawke rozpuszczalna z mlekiem bo taka tylko czasami wypije

Heloł prawie porannie ...
Kubuś w żłobku - jak dziś będzie ładnie to może odbiorę go wcześniej ? zobaczymy ...
wypiłam kawę, pranie się pierze, kurczak odmraża ... jutro szkolenia i dwa dni poza domem ... w poniedziałek robota.
Marzenko to dobrze ale nie sądzę, że jest to podyktowane dobrym serce ex-szefa tylko strachem przed Państwową Inspekcją Pracy. Najważniejsze, że wycofał i tego sie trzymajmy.
Katrina :-) widać róznicę w puckach :-) Alinka w fasonie jest bardziej podobna do mego Kubusia.
Znalazłam dwie firmy od szaf. W rpzyszłym tygodniu spotkania, rozmowy i wycena :-) może na zawał nie zejdę...
Idę robić kawę :-)

Ollena, ja mysle ze wreszcie super! Karol jest zdrowy i nie jest jakos specjalnie tlusty - jak to niemowle, ma przykrecane raczki, ale w sumie tylko w nadgarstkach, bo juz lokcie bez faldek. Wlasnie dlatego ze jest wysoki, jego waga mnie nie rusza zupelnie - jest proporcjonalny. Na siatkach centylowych wzrostu i wagi, jego "kropka" wychodzi mniej wiecej w tym samym miejscu, tyle ze obie gdzies tam ponad liniami.
Katrina, o to lotto! Pan sie dopytal co jadamy, wlasnie chodzilo o to, ze nie puszkowe zarcie, nie fast foody i nie fryty z zamrazary bo to tu bardzo popularny model i mamusie chodzace z dziecmi do Mac Donalda na posilek to norma. Znajoma Polka daje rocznemu dziecku frytki, wiec nie tylko Angielki maja pomysly. Kubus i Alinka... Czy ja wiem? Gorna czesc twarzy jest podobna, ale faktycznie Kubus jest okraglejszy na buzi.
Misia, bez kompleksow, Karol statystycznie jest gigant. Pociesze Cie - duze, a niemobilne, to trzeba nosic. W takim ukladzie zdecydowanie poreczniejszy jest maly szparag. Biorac na rece normalnego rowiesnika Karola, mam wrazenie ze to dziecko nic nie wazy - ot, puszek - i cokolwiek zazdraszczam rodzicom.

Marzenko dobrze ,że się szef wycofał.Ja Ci powiem ,że nic gorszego nad sądy długo ,njiemiło i jak się mówi tu jest sąd ,a nie koniecznie sprawiedliwość.Dlatego ciesz się:-D.Katrina dla mnie te twoje dzieci to mają inne typy urody.Alinka to taka mała laleczka ,a Kuba to pucek.Sory ale ja podobieństwa nie widzę może nie mam ich jak porównać poza tymi zdjęciami.Amelianka chce siedzieć wciąż się usiłuje podnosić ,a przeszczęśliwa jak się jej poda ręce si e podciągnie i obserwuje świat z pozycji siedzącej.Gada tylko z palcami w buzi i się ślini ciągle ma zimne i mokre łapki:eek:

Katrina teraz spokojnie obejrzałam zdjęcia i prawde mówiąc podobieństwa wielkiego nie widzę, może tylko te diabliki w oczach:-D
Marzena to dobra wiadomość, chociaż szef raczej boi sie kontroli niż odwołał skargę z dobrego serca, ale zawsze to coś...
Marudka powinna zaraz zasnąć drugi raz a ja razem z nią. Lekko mnie na spanie ciągnie....

14.23 żmija spała 20 minut... poproszę dwa cygara w oczy zamiast zapałek :-D

Ostatnia edycja:
Uff... Nazbieralam troche jezyn. Koszt - 3 bable na Karolu, na mnie nie policze. Komary ubite. Tak sobie mysle, ze jak te jezyny teraz owocuja, to co karol nie zje, pomroze i bedzie na zime. Jutro pojde i tez dobieram i tak po trochu... Dobre i co w sumie, a one daleko od drogi rosna, dziko, nie pryskane, nie skazone spalinami... W sumie jedyny owoc ktorego nie musze kupic w markecie i ktory pieron wie jak byl uprawiany.
Wylookalam taka *******e: TEAPOT SHAPED WALL CLOCK IN SCARLET AND CREAM - QUIRKY !! | eBay Nie ma opisu z czego to zrobione, ale jak babcie w kapcie (a dziadka miedzy nogi) pasuje mi to do wizji kuchni. Wsiowo-babciowo. No i wykrystalizowala mi sie wizja lazienki. Moze byc smiesznie.

reklama
Anko nie wiem co sioe stało ale masz racje babole wywiało :-(
Basie, Majuskę i Zoykę ...
toż to jakieś morowe powietrze rpzeszło ? To, że Flo wpada jak po ogień i Katrina też to już przywykłam ... ale reszta ... oburzona jestem i melduje, że nie będzie mnie dwa dni :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry