Co z Wami?
Chcialam poczytac wieczorowa pora a tu pozostaje ksiazka.. ;-)
Mam fatalny wieczor, dzien, zrezygnowalam z piwka z kolezanka..
Dzis z mama odkrylysmy (w sumie Patryk odryl) pod szufladami u mojego brata miliony kartonow po fajkach.
I 2 kartki A4, tzn 2 pliki kartek, umowy na pismie, ze ma swoim bylym (najlepszym do niedawna kumplom) oddawac co miesiac po 300zl, jednemu 4000zl w sumie, drugiemu mniej.
On twierdzi, ze podpisal to bo go nastraszyli, ze pojda na policje ale on nie wie czego akurat jego.....ukradl im.
nie moge sie pozbierac. nie wiem co mam myslec i kogo ma mi byc szkoda, jego jest mi szkoda i mysle co nim kierowalo, co zrobil z kasa i o co w ogole kaman.
Pracuje od 2 tyg, rodzice maja mu zabierac wyplate.
Ja twierdze, ze powinni sie skontaktowac z tymi chlopakami i wypytac ich o szczegoly.
Chcialam poczytac wieczorowa pora a tu pozostaje ksiazka.. ;-)
Mam fatalny wieczor, dzien, zrezygnowalam z piwka z kolezanka..
Dzis z mama odkrylysmy (w sumie Patryk odryl) pod szufladami u mojego brata miliony kartonow po fajkach.
I 2 kartki A4, tzn 2 pliki kartek, umowy na pismie, ze ma swoim bylym (najlepszym do niedawna kumplom) oddawac co miesiac po 300zl, jednemu 4000zl w sumie, drugiemu mniej.
On twierdzi, ze podpisal to bo go nastraszyli, ze pojda na policje ale on nie wie czego akurat jego.....ukradl im.
nie moge sie pozbierac. nie wiem co mam myslec i kogo ma mi byc szkoda, jego jest mi szkoda i mysle co nim kierowalo, co zrobil z kasa i o co w ogole kaman.
Pracuje od 2 tyg, rodzice maja mu zabierac wyplate.
Ja twierdze, ze powinni sie skontaktowac z tymi chlopakami i wypytac ich o szczegoly.
Ostatnia edycja:

) Paćka się obudziła 40 km przed Rzeszowem i musialam wychodzić z siebie, żeby nie wyła...jestem wypompowana
...ale mebelki superowe;-)
..a co do przeprosin szefa, szczere czy nieszczere, na pewno wiele go kosztują, ale najważniejsze aby zapłacił za prace Miśka, bo w końcu jesteście rodziną z dziećmi i macie potrzeby. Widocznie się nieźle szef zorientował, że jakby co do czego przyszło to raczej on po doopie dostanie