anka_d
Fanka BB :)
Cześć Laseczki 
Dzisiaj fajna sobota... biedrona spała z jednym jedzeniem w granicach 2.30 a ja padłam wczoraj spać o 21.00 żeby odespać wszystko co mozliwe. Dzieki temu poczułam że zyję
)) Nie straszny mi ten dzień z moją żmiją bo jestem pełna sił. Robert poleciał po farbę do castoramy no i chyba dziś pierwsze malowanie? zobaczymy
))
Majuśka powinnaś się meldowac, że wyjeżdżasz - to zaniedbanie z Twojej strony - tutaj jesteś na celowniku i każda absencja jest odnotowywana ;-) to łóżko jest boskie, ale skoro już tak szybko meble kupujesz to kiedy przeprowadzka do domu? Pewnie święta juz na nowych włościach....
Ollena przykra sprawa z bratem, ale w sumie wiedziliście że on ma skłonności do podbierania pieniędzy. Trudno cokolwiek radzić tym bardziej że Ty za chwilę wracasz do IE i to rodzice muszą borykać się z tym problemem.
Tak się zastanawiam czy Zoyka się obraziła na nas z powodu psa, czy Jarek ingerował w nasz babski światek??? Ech....
Kawa.... co prawda już druga ale zapraszam i może w końcu coś się ruszy na naszym forum

Dzisiaj fajna sobota... biedrona spała z jednym jedzeniem w granicach 2.30 a ja padłam wczoraj spać o 21.00 żeby odespać wszystko co mozliwe. Dzieki temu poczułam że zyję
Majuśka powinnaś się meldowac, że wyjeżdżasz - to zaniedbanie z Twojej strony - tutaj jesteś na celowniku i każda absencja jest odnotowywana ;-) to łóżko jest boskie, ale skoro już tak szybko meble kupujesz to kiedy przeprowadzka do domu? Pewnie święta juz na nowych włościach....
Ollena przykra sprawa z bratem, ale w sumie wiedziliście że on ma skłonności do podbierania pieniędzy. Trudno cokolwiek radzić tym bardziej że Ty za chwilę wracasz do IE i to rodzice muszą borykać się z tym problemem.
Tak się zastanawiam czy Zoyka się obraziła na nas z powodu psa, czy Jarek ingerował w nasz babski światek??? Ech....
Kawa.... co prawda już druga ale zapraszam i może w końcu coś się ruszy na naszym forum

) mamy do zrobienia w castoramie. W poniedziałek montaż schodów, całą górę juz mamy pomalowaną, teraz pan maluje dół, po montażu schodów, będzie układanie paneli...i właściwie można wstawiać meble, kuchnia się robi, szafy się robią, sypialnia się robi, Kaśki mebelki w Ikei kupujemy, Patrycji dokupuje tylko szafę w BRW..tak więc Aniu przeprowadzka niebawem, chcemy w październiku to zrobić...niestety teren wokół domu mamy kompletnie nieogarnięty, ale to juz będziemy robic mieszkając tam. Każdy miesiąc w tym mieszkaniu gdzie mieszkamy to strata ponad 1000 zł, im szybciej się wyniesiemy, tym szybciej je wynajmiemy i zyskamy dodatkowy dochód, dlatego sie tak uwijamy, a łeb mi już od tego puchnie...;-)
ludzie nie dbają o nieswoje kąty i niszczą okropnie. Mysmy z przerażeniem weszli do mieszkania i kończąc drugi pokoj już myslimy o remoncie trzeciego