asia70
Fanka BB :)
Dzięki Ollena, ludzie w PL wszystko krytykują co inne, oryginalne. Najlepiej wtopić się w szarą masę i być jak wszyscy, żeby dali spokój. A dziecko jak nie jest kasią, marysią, jankiem czy krzyśkiem itp. to już dziwactwo.
Moja matka tez już bije wszelkie rekordy, nic nie może być "inne", kobieta nie powinna się malować, farbować włosów np., bo ma być naturalna i ona NIGDY się nie farbuje, będzie chodzić siwa ale nie ...bo nie
I ...co to za dziwaczne imiona wymyślasz ... mało jest prostych i popularnych ? No szlag może trafić, dla niej oby tylko się nie wychylać i tak jak większość robić. No a jak się dowiedziała, że w ciąży jestem ... masakra, jej mina bezcenna, a potem uszczypliwości rożne.
A Mia to zdrobnienie? No i Papi też super
, ale tam gdzie mieszkasz pewnie takie imiona po prostu są.
Fajnie, bo już dzięki Wam wiem coś o wózkach, pooglądam Maclareny, Quiny itp.
Czekam na inne propozycje modeli i linki jakieś do zdjęć milem widziane.
Moja matka tez już bije wszelkie rekordy, nic nie może być "inne", kobieta nie powinna się malować, farbować włosów np., bo ma być naturalna i ona NIGDY się nie farbuje, będzie chodzić siwa ale nie ...bo nie
I ...co to za dziwaczne imiona wymyślasz ... mało jest prostych i popularnych ? No szlag może trafić, dla niej oby tylko się nie wychylać i tak jak większość robić. No a jak się dowiedziała, że w ciąży jestem ... masakra, jej mina bezcenna, a potem uszczypliwości rożne.A Mia to zdrobnienie? No i Papi też super
, ale tam gdzie mieszkasz pewnie takie imiona po prostu są. Fajnie, bo już dzięki Wam wiem coś o wózkach, pooglądam Maclareny, Quiny itp.
Czekam na inne propozycje modeli i linki jakieś do zdjęć milem widziane.