Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale siostrę masz drobniutką i w sumie CC to niezły wybór przy takiej budowie ciała. Szybko dojdzie do siebie, ważne że obydwie zdrowe
Robert zadzwoni później na skype jak będzie już zamykał serwis to chwila przyjemnej rozmowy przede mną jeszcze w perspektywie. Uwielbiam to... dzięki komputerom nie czuję takiej tęsknoty, bo kilka razy dziennie się widzimy i rozmawiamy 
tylko, że te moje nerwy to chwila, akcja reakcja a potem spokój. Zawsze słysząłam od swej śp Babci i powtarzała to śp Bacia mego m. - szacunek przede wszystkim. I tego staram sie trzymać nawet w kłótniach.
każdy krawężnik pokonał !! Wielka gondola (ale Tobie nie jest aż tak duż gondola potrzebna), wygodna., duża spacerówka. Minus: waga i duże gabaryty. Wózek zostawiamy na dole więc jeden stopień pokonywałam. Teraz mam X-Landera: szukałam spacerówki na pompowanych kołach po krótkim ddoświadczeniu z parasolką na piankach
Mamy kombi więc bez problemu wózek wchodzi i to nawet za siedzenie. Znajoma ma JEDO (modelu nie znam) jest zachwycona. Trójkołowe - wg mej innej znajomej porażka zwłaszcza na wszelkich podjazdach, mało stabilne. Zobacz jeszcze MUSTY.
nadrobiłam;-)
.....przykro mi bardzo, Zoyka ja myslę, że Ty akurat jakoś "ogarniesz " tą sytuację z Jarkiem, w każdym związku sa takie fale, że raz jest fajnie a potem jakos tak zgrzyta i skrzypi, wyjdziecie z tego, jak kojarzę Twoje wpisy to zawsze podkreślałaś, że mimo wszystko sie kochacie..będzie dobrze;-) Bardziej martwi mnie Ollena i jej rozterki, faktycznie cięzko Ci tam musi być , to poczucie osamotnienia nie jest dobre i teraz jeszcze pogoda może to potęgowac, u mnie w życiu jak mi źle było to zawsze do towarzystwa się garnęłam i nie zamykałam w czterech ścianach i smutnym rozmyślaniu, przebywanie wśród ludzi zawsze na mnie o tyle dobrze działało, że nie pozwalało sie pogrążać, tylko odrywało od problemów i łapałam siłę by sie z nimi zmagać..Ollena trzymam kciuki, żebyś jakoś sobie to wszystko poukładała

...no i lodówa pełna zimnego browarku, oj działo, się działo
Karmi jest bardzo pyszne