riefenstahl
Aktywna w BB
A u mnie w domu ZARAZA
Miałam telefon z przedszkola, Karla ma początek wysypki i 38 stopni. Będzie wesoło, małż i ja jesteśmy przeziębieni, mam nadzieję, że półpasiec ominie nas szerokim łukiem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty dbaj o siebie podwójnie:-)
.Majuska pomysł mi się podoba ale ja niezmotoryzowana tzn auto tak prawko nie(ja boję się innych szaleńców na drodze)dlatego jako szaleniec prawka nie zrobiłam tzn mam kategori iT ale to jazda około 40 km/h lub po dzikich polach
.Zoyka mój czasem też tak palnie ,że z babami gadam ,a jakbym z chłopami gadała to byłby zadowolony?>Tak się spytałam i się zamknął.Ja też w sumie bez TV mogę żyć oglądam rzadko jakiś dokument albo film.No nie najlepiej pełna separacja od łoża i stołu
.
wczoraj zjadła o 18.00 z kaszką, potem o północy z kaszką a o 4 już samo mleko bo przecież jak tak dalej pójdzie łatwiej będzie ją przeskoczyć niż obejść
Trudno cokolwiek poradzić czy powiedzieć, bo przecież nikt nie zna was tak dobrze, jak wy siebie... czasami warto odpuścić swoje złości by pomóc związkowi. Tylko że ja nie jestem aż tak uparta żeby ciągnąc kłotnie dłużej niż dobę. A i to przeważnie mój chłop chodzi naburmuszony zaś ja czekam aż przyjdzie żeby kawę mu zrobić. Ech....
Poprzestawiałam meble w naszej sypialni, bo przedtem układ był prodzieciowy a teraz jest tak jak mi wygodnie i jak zawsze lubiłam. Trochę ziapię ze zmęczenia bo targania łoża czy komody w pojedynkę to nie lada wyzwanie, ale jestem zachwycona efektami
No i wreszcie będę mogła swobodnie się kręcić na łóżku bez obawy, że obudzę biedroneczkę
Zoyka jmój M to zadowolony,że jestem w domu i nie wiem o co temu twojemu chodzi nie da się zjesć ciastko i mieć ciastko.chce mieć kobietę aktywną zawodowo niech sam zostanie niańką i zarabia O