reklama

Ciąża po 40

reklama
Ale jaja... :szok: No, nie - bardziej obfita niz dotad to juz tylko z sila wodospadu.:-D Ja chyba wroce do pigul jak juz skoncze ze wszystkim, tylko chcialabym takie jak mialam w PL - jechalam na Yasminie i bylo wszystko cacusnie.

Dzisiaj to już weny brakuje, biedrona mnie umęczyła cały dzień domagając się zabaw i turlania z nią na podłodze. Kompletnie w domu nic nie zrobiłam a pannica spała dwa razy po 40 minut. Teraz natomiast to już mi się nie chce cokolwiek dłubać w chałupie.. siedzę, maluję pazury i rozkoszuję się ciszą nawet nie włączając telewizora...
Bosko jest :-)

Marzenko naciesz się córą:-):tak::-D.Kłaczek wierzę ,że przy hormonach @ może nie być ja teraz od 4 miesięcy nie mam@ biorę tą cerazette ale tego się nie przerywa bierze na okrągło ,a przy dwu składnikowych robi się przerwy na @ choć to do końca @ nie sa to tylko złuszczanie naskórka.Amelka na wieczór dostała temperatury 38,2 dałam ten syropek na zbicie .Okropnie marudna była w nocy o 2 zaczeła śpiewać trwało to kilka minut brzmiało aaaaaaaaaaaaeeeeeeeeaaaaaaeeeee......Była w nocy u mnie mama więc o godzinie 5 kiedy znów chciała śpiewać dałam jej małą i pospałam do 10:30 M wrócił z pracy zrobił jej flachę z kaszką glutową potem M przyszedł spać ,a ja wstałam poszłyśmy z mamą na zakupy i na cmentarz (dziś urodziny mojego taty) z racji ,że jego grób w Krakowie poszłyśmy tu do Zbysia.Było ładne słoneczko Amelka pospała .Niestety od 17 Amelianka zaczeła buczeć ,marudzić .Cały czas łapy do buzi i czasem leci taka ciągnąca się ślina myślę,że szczepienie i zęby to za dużo dla takiego maluszka:tak:

Mia tez dzis spiewala w nocy ale usnelam w trakcie i jak sie przebudzilam to ona tez juz spala. Nie ma sensu sluchac, niech szaleja a my spijmy.

Azula ja nie przypisuje niczego zebom bo pierwszy moze wychodzic jeszcze ze 3 miesiace.

Mia od 18 spi, caly wieczor prawie wolny, szkoda ze Patryk tez nie chodzi tak wczesnie spac ;-))

Ja lykam tabletki, zostalo mi kilka opakowan z przed ciazy no i jak bez tabletek plywalam i tampony zmienilama co godzine tak teraz mialam 2 dni kilka kropel a dzis juz tylko plamienie.

Ostatnia edycja:
Ollena podziwiam za spanie gdy diwa operowa Ci śpiewa ja niestety spać nie potrafię czekam aż zaśnie i z mozołem czasem chwilę pośpię do następnego płaczu.Chodżę ostatnio jak Zombi a Ty mnie pocieszyłaś tymi 3 miesiącami:szok: to już wolę mieć bezzębne dziecię (Chyba;-)).Ona teraz co chwila się budzi .Ty masz super od 18-tej :tak:

Azula u kazdego dxieca inaczej,Amelka moze miec zeba nawet jutro. Patryk nie przezyl zebow ale pierwszy wyszedl jak mial 8 mies wiec ja sie nie nastawiam na zeby u Mii.

A co do spania to pierwszy raz usnelam przy niej ae ja spie ze stoperami w uszach od zawsze wiec mam wieksze szanse na usniecie ;-) no i najwazniejsze zeby nie pokazac dziecku ze mozna sie zrywac wczesnie np o 5. Ja czekam az dziecko padnie,nie ma wstawania ;-)albo przysypiam obok.

Piszecie o swoich dzieciakach i powoli zaczyna do mnie docierać, że zleci piorunem i witaj zmiano. Czy ja to przeżyję
:szok: Mopsa nie wymienię, małzon mi prawie dzień w dzień szarpie nerw wypowiadając jedno i to samo zdanie " Boszsze jaki ten pies jest brzydki" ale co poradzę że mi takie quasimodo pasuje :cool2: Bulaste są świetne ale amstafa mijam szerokim łukiem :tak:

Kłaczek - niestandardowa motorowa Matka z Polski :) Chylę czoło, oprócz chowu latorośli jeszcze czynna pasja do jednośladów. Dawno temu kuzyn próbował mnie uczyc na emzecie, próbowałam rozjechac dwie kobity, uciekły przede mną do rowu, potem wywaliliśmy się na piachu i miałam ładnie poparzoną nóżkę od rury wydechowej. Z jednośladów preferuje rower i najprzyjemniej relaksuję się jeżdżąc bez celu samochodem, szczególnie pod Wrockiem.

Ollena - mopsów z odzysku całkiem sporo, znam też przypadek mopsa przy budzie na łańcuchu, ludzie nie mają świetości, kiedyś w schronach siedziały mieszańce, teraz wszystkie możliwe rasy. Smutne...

Malfilka - border nadreaktywny, a ja za leniwa ;)

Pozdrawiam, trzymajcie się kobitki ciepło. Spokojnej, przespanej nocy :-)

jezzdem

Aniu - u nas niestety jest tylko Gaw & Gate, trochę Hipp-a i Heinz, z Gerbera nic a nic.

Byliśmy dziś w polskim sklepie i zrobiłam mały zapasik słoiczków i kaszek, na chwilkę Kubie wystarczy. Jutro mamy szczepienie, mam nadzieje, że wraz z tymi "atakami" ząbkowymi nie nałoży się to razem i jakoś uda sie przeżyć jutrzejszy dzień.

Majuska - ja jeszcze sie nie położyłam, na ogól chodzę spać około 1-wszej, bo Kuba jeszcze około północy opróżnia flaszkę, więc nie ma sensu się kłaść, a za chwilkę wstawać, żeby dziecko nakarmić.

reklama
Hej.
Witam porannie ,trzymać kciuki o 14 mam wizytę na LIM-a.
Ja po Majce byłam na plastrach ,po Ali przez 3 lata na Depo-proverze[miesiączki znikły na 3 lata].
Przypomnę skoro o latach mówimy-Ola 41/42 ,córki 8 i-5,5-mąż od 9 lat ten sam-młodszy o rok,.mieszkam na śląsku
Miałam od listopada wrócić do pracy -ale to będzie musiało poczekać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry