Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Kłaczek wierzę ,że przy hormonach @ może nie być ja teraz od 4 miesięcy nie mam@ biorę tą cerazette ale tego się nie przerywa bierze na okrągło ,a przy dwu składnikowych robi się przerwy na @ choć to do końca @ nie sa to tylko złuszczanie naskórka.Amelka na wieczór dostała temperatury 38,2 dałam ten syropek na zbicie .Okropnie marudna była w nocy o 2 zaczeła śpiewać trwało to kilka minut brzmiało aaaaaaaaaaaaeeeeeeeeaaaaaaeeeee......Była w nocy u mnie mama więc o godzinie 5 kiedy znów chciała śpiewać dałam jej małą i pospałam do 10:30 M wrócił z pracy zrobił jej flachę z kaszką glutową potem M przyszedł spać ,a ja wstałam poszłyśmy z mamą na zakupy i na cmentarz (dziś urodziny mojego taty) z racji ,że jego grób w Krakowie poszłyśmy tu do Zbysia.Było ładne słoneczko Amelka pospała .Niestety od 17 Amelianka zaczeła buczeć ,marudzić .Cały czas łapy do buzi i czasem leci taka ciągnąca się ślina myślę,że szczepienie i zęby to za dużo dla takiego maluszka
to już wolę mieć bezzębne dziecię (Chyba;-)).Ona teraz co chwila się budzi .Ty masz super od 18-tej 
Mopsa nie wymienię, małzon mi prawie dzień w dzień szarpie nerw wypowiadając jedno i to samo zdanie " Boszsze jaki ten pies jest brzydki" ale co poradzę że mi takie quasimodo pasuje
Bulaste są świetne ale amstafa mijam szerokim łukiem