D
delete
Gość
Olena - ludzi to olej. 
klaczek - nie mam woreczka , i dlatego rzepa mi podrażniła coś tam i dostałam bóli.
Julka nabrała odwagi z raczkowaniem i już łazi po całym mieszkaniu za mną. Masakra z tym. Wstaje przy wszystkim, przy drzwiach, przy lodówce, przy każdej ścianie. Jak ma skarpetki z ABSEM jest OK, ale gdy nie ma nogi się rozjeżdżają i jest maruderstwo.
Zapomniałam Wam napisać ,ze użyłam oleju kokosowego jako maski do włosów. Włosy nareszcie są miękkie i nawilżone. Polecam Wam. Smaruję sie nim cała i używam jako kremu p/przeciwzmarszczkowego.
klaczek - nie mam woreczka , i dlatego rzepa mi podrażniła coś tam i dostałam bóli.
Julka nabrała odwagi z raczkowaniem i już łazi po całym mieszkaniu za mną. Masakra z tym. Wstaje przy wszystkim, przy drzwiach, przy lodówce, przy każdej ścianie. Jak ma skarpetki z ABSEM jest OK, ale gdy nie ma nogi się rozjeżdżają i jest maruderstwo.
Zapomniałam Wam napisać ,ze użyłam oleju kokosowego jako maski do włosów. Włosy nareszcie są miękkie i nawilżone. Polecam Wam. Smaruję sie nim cała i używam jako kremu p/przeciwzmarszczkowego.
.Majuska ,a ta kuchnia na wielce rozległą wygląda
.Ollena ,a te imiona córek koleżanki to nie sa jakieś wymyślne tylko pisane inaczej w PL to byłaby Maja,Lilka i Nela teraz dość modne zresztą.Zoyka sory nie wiem jak czytałam ,że surówka w zupę się zmieniła.I niech to gotowanie takie zostanie pod Ciebie ,a co panu obrażalskiemu i dokuczającemu będziesz do tyłka bez wazeliny wchodzić .Jak z jedzeniem się przeprosił to pewnie niebawem i z łożem
chodniku nogi mi się przekręciła i padłam. Nie wiem co to jest ale opuchnięte i obite na 100%. Ponieważ krażą horrory nt. ortopedii oraz SORze a dokłądnie o czasie oczekiwania na owym wiec dałam sobie spokój. Jutro zadzownie do znajomego - może będzie w przychodni i luknie na mą kończynę. 
- to jedyna rzecz jaki mi sie na razie nie podoba ) z brązowym dachem..niestety te dechy owszem są piękne, ale kosmicznie drogie i zrezygnowaliśmy z tego;-)
, poprosił o spaghetti na obiad a teraz poszedł z dzieckiem na spacer. Podobno śpi osobno ze względu na Julkę która spać mu po nocach nie daje. Mi nieba by uchylił, walczy o nas bo chce żebym była szczęśliwą , realizującą się kobietą.