Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ona lezy i bawi się w łóżeczku a ja popijam sobie pierwszą poranną kawę
ech doczekać się już nie mogę....
.Aniu ja jako dziecko uwielbiałam z moją siostrą bawić się w przebieranki choć wtedy szafa mamy stanowiła źródło inspiracji:-).A po zabawie na babci strychu i niewielkich przeróbkach nożycami garderoby było solidne manto
..a co za różnica czy dzieciak dziś w śpiochach,sukience czy jakimś stroju myszki ,wróżki ,dyni?Ja kupiłam jak zawsze tanio i kilka razy Amelka była w to ubrana.Pamiętam chłopców jak byli mali z koszulą zapiętą na jeden guzik(koszula taty zapięta jako peleryna) kaloszach bez gaci jak biegali jako supermeny:-)
.Aniu wiem ,że już doczekać się nie umiesz
.
A Jarek nadal sam sobie je tzn nie je twoich obiadów czy z jedzeniem się już przeprosił?I czy zupa z rzepy dobra? nigdy nie jadłam no a tyle lat już jestem na świecie

...a lampa Ci się nie podoba?
Jestem w szoku, bo zlew mam przy oknie i przeraziłam się, że nie będę mogła okna otworzyć, a ono sie otwiera dosłownie na minimetry mijając baterię, wszystko jest ekstra wymierzone i zaplanowane. Ja mam teraz maleńką kuchnię i tu nie bardzo było co pokombinować, ale jakoś też się upchało, mikrofala nijak nie chciała się jedynie wstawić w żadno miejsce, zmywarke ( mój ukochany sprzęt ) udało się upchać, teraz mam tak ( akurat mam foty bo robiłam do ogłoszenia o wynajmnie tego mieszkania :-) ):
Amelka rośnie jak na drożdżach, pamiętam jak cały czas o niej pisałaś, że jest taka malutka

No leżakuj, leżakuj, na ile KUba pozwoli