na dwie osoby + futra OK na trzy za małe :-( bo nie mam swojego pokoju :-( Najbardziej lubie wysokość 2:75 + cegła inaczej się oddycha. Mojej matce też znalazłam tego typu mieszkanie. Kawalerka 32 metry + spiżarnia nie wchodząca do metrażu mieszkania. Jest tylko jeden feler

moja matka je tak zagraciła że nie ma nawet centymetra ściany wolnej.
Ciągle coś domawia i ciągle brak jej miejsca

Ostatnio otwieram szafkę - bo nie ma gdzie chleba trzymać a tam na jednej półce 6 talerzy, na następnej 6 szlanek, na trzeciej żelazko. Ona z żelazkiem trzymać chleba nie będzie. Szafka szerokości min 80 cm od ziemi do samego sufitu też 2:70 i cała tak fachowa załadowana ... ma 5 szaf ... oj czuje Majuska że jakbyś wpadła to byś miała energie z recyclingu na kilka lat :-) + zbieractwo kubeczków po jogurcie (bo można się z tego napić np herbaty) a szklanek 60 + serwisy herbaciane

butelek, słoików ... pudełek różnych

pan monsz ma instrucje że jak mi się zacznie tak robić to ma mnie odstawić do holland i wyrazić zgodę na eutanazje

Panowie licznik zostawili ale ja sie poryczałam z bezsilności ... pan z administracji wpadnie jutro idąc na cmentarz i obluka która ekipa ma racje i w piątek cd akcji ...
Teść siedzi z Kubą a mnie siedzenie na lapku dobrze robi bo ładnie stawy mi się nagrzewają

widzę światełko w tunelu ooo ale zobaczymi co dalej.
Ollena ciut sporo zwłąszcza że cena jednorazowego wyjścia wyniesie 15 euro :-( poczekaj na wyprzedaże.