reklama

Ciąża po 40

reklama
misia no to jak macie schron to bomba:-D..ja bym w wolnych chwilach znosiła tam jakies konserwy, suchy prowiant itp:-D:-D:-D

ja nigdy w życiu nie miałam takiego zupełnie swojego pokoju i nadal nie mam:-D:-D

kurczę , wybrałam się dziś z Paćka przez ten brak prądu na spacer no i nie miałam za bardzo gdzie iść:-D:-D...i wogóle tak strasznie pizgało...jak w kieleckim:-D:-D:-D..byle do wiosny;-)

do marca dozyjemy ? jak przejdzie przednówek to się doczłapie :-D,\
Majuska jaki masz materac ? wiem że wrzucałas link ale sto lat temu a mnie teraz myśl naszła :-D na naszym spimy 8-9 lat. Czas chyba na zmianę :-(

Ostatnia edycja:
Misia nie wiem dokładnie, ale chyba z firmy Koło, kosztowała jakieś 1000 zł, nie powiem Ci jednak szczegółów żadnych na temat jego budowy:sorry:

Zgrałam zdjęcia :
droga do mojej sypialni ( tu na razie jest wielkie minimum, jeszcze parę rzeczy trzeba dokupić , żeby uzupełnić wystrój )

DSCF1156.jpg DSCF1148.jpg DSCF1149.jpg

ta lampka nocna to Paćki jest :))) my jeszcze nie mamy swoich, no i poduch musze dokupić, kawałek jakiejś firanki i może dywanika, jakiś Zenowaty obraz, w dalszej przyszłości toaletkę od tej firmy co łóżko ....pomalutku;-)

bosko Majusko ,bosko wyszło!

pisze lewa ręką bo karmie księżniczkę

fiolet całkiem fajnie wgląda a drzwi tez takie jak mi sie podobają.Ekstremalnie będzie sie bzykać jak będzie burza :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hełoł ... żywam chos cierpię nadal... Bazylia na etolę :wściekła/y: Rano stwierdziłam że pośpię tak z pół godzinki bez czuwania i nasłuchu na co wpadła Bazylia i pobrykała po mnie jak cały stumilowy las sen poszedł sie ****ć :baffled: W życiu nie miałam tak głupiego kota :no:
Kubul dostał dziś 3 łyżeczki danonka - resztę wciągnęłam ja ależ to słodkie :-( wczoraj zjadł kabanosa drobiowego cały 5 cm kawałek. Zamiast się zastanawiac co mu dawac na śniadanie powinnma odkładać ze swojego talerza i tyle. Nie lubie wędlin, nie lubie parówek, nie lubie mleka ... i mam rozwiązaną zagadkę.
Dziś siedzimy w domu, jutro też. M. wietrzył się na fajce a balkonie i stwierdził że słońce złudne jest a powietrze jest NADER RZEŚKIE :-D
Majuska nie chcę Cię smucić ani uświadamiać Ci oczywistych oczywistości ale na ten lokal mieszkalny przeprowadzalismy sie z kartonami które nie zostały rozpakowane w poprzednim mieszkaniu... 12 lat :-D Miałam odważna koncepcję żeby wywalić na śmietnik ale sobie przypomniałam że mam tak dwa serwisy z ćmielowa :baffled: używam innego bo można wrzucać do zmywarki. Ale sztućce mi zaginęły w akcji :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry